KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen 5 TSK askeri için başsağlığı mesajı yayımladı
SİYASETCumhurbaşkanı Ersin Tatar, Irak'ın kuzeyinde bulunan Pençe-Kilit Harekat bölgesinde metan gazı zehirlenmesi sonucu şehit düşen 5 TSK askeri için başsağlığı mesajı yayımladı.
Cumhurbaşjanı Tatar mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki bir mağarada yapılan arama- tarama faaliyeti sırasında metan gazına maruz kalan 19 askerden 5’inin şehit olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve Türk halkına başsağlığı diliyorum."
İlginizi Çekebilir
DEVLET BAHÇELİ GURUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI
MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin, TBMM Grup Toplantısında yapmış olduğu konuşma Metni:
AB Parlamentosu güven oylaması: Partiler von der Leyen konusunda nerede duruyor?
Siyasi grupların çoğu von der Leyen'in Avrupa Komisyonu'nu düşürecek gensoru önergesini desteklemeye hazır değil. Ancak kendisi yine de eleştirilerden kurtulamadı.
Filistin'de iki devletli çözüm görüşüldü: Netanyahu, Trump'ı Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdi
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ı Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdi. Ardından ikili, Filisitin'de iki devletli çözümü görüştü.
DEM'den CHP’ye dayanışma ziyareti: Mesele yolsuzluksa bir komisyon kurulsun iktidar partisi de dahil bütün belediyeleri incelesin
DEM Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptıkları görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenledi.