Kraliyet ailesi karıştı: Norveç Prensesi Mette-Marit’in oğluna 4 tecavüz suçlaması
MAGAZİNNorveç Veliaht Prensesi Mette-Marit’in oğlu Marius Borg Hoiby, 32 ayrı suçlamayla yargılanıyor. Suçlamalar arasında dört tecavüz, cinsel istismar, şiddet, mala zarar verme ve kamu düzenini bozma gibi ciddi vakalar yer alıyor.
Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit’in oğlu Marius Borg Hoiby 32 suçlamayla yargılanıyor. Hoiby hakkında ortaya çıkan iddialar ve yargılama süreciyle ilgili yetkililer tarafından detaylı açıklamalar yapıldı. Mahkeme ve savcılık kaynaklarına göre, Hoiby'e atfedilen suçlamalar arasında dört tecavüz vakası, cinsel istismar, şiddet, mala zarar verme ve kamu düzenini bozma suçları bulunuyor. Savcı, Marius’un bazı suçları belgelediği iddialarını ifade ederek, mağdurların rızası olmadan cinsel içerikli görüntülerin alınmasının da soruşturma kapsamında olduğunu açıkladı. Hoiby’nin 14 kez sorgulandığı ve tüm suçlamaları reddettiği, bazı davaların ise delil yetersizliği nedeniyle düşürüldüğü ifade edildi. Mahkeme yetkilileri, davanın 2026 yılı Ocak ayında görülmesinin planlandığını belirtirken Norveç Kraliyet Ailesi'nin açıklama yapmadığı öğrenildi.
haber içerik ve kaynak: sputnik
İlginizi Çekebilir
Ruth E. Carter, Oscar tarihinde en çok aday gösterilen siyah kadın oldu
Carter, toplam adaylık sayısıyla Spike Lee ve Morgan Freeman’ı yakalayarak sinema dünyasında yeni bir ilke imza attı.
Oscar adayları açıklandı: Sinners adaylık rekoru kırdı
Oscar Akademisi, 2026 ödüllerinin adaylarını açıklıyor. Sinners, en iyi film, en iyi yönetmen ve en iyi erkek oyuncu dahil olmak üzere 16 dalda ödüle aday gösterildi.
Altın Küre'nin yıldızı "One Battle After Another" oldu
Oscarların habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nde "One Battle After Another" dört, "Hamnet" ise iki dalda ödül kazandı.
Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Refah Sınır Kapısı’na gitti
Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, Gazze’ye açılan Refah Sınır Kapısı’nın Mısır tarafını ziyaret etti. Jolie, ziyareti kapsamında Kızılay gönüllüleri ve Gazze’ye insani yardım taşıyan tır şoförleriyle bir araya geldi.