© Haberanaliz.net 2005

MBB BÜYÜK İHALELER DİKKAT ÇEKİYOR: 263.167.090,00 TRY

Mersin Büyükşehir Belediyesi yaptığı ihale ve alımlarla dikkatleri üzerinde topluyor. İşte yeni bir ihalesi daha:

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SIFIR ATIK DAİRESİ BAŞKANLIĞI, 2023/44788 İKN numaralı, "BELEDİYE ATIKLARININ KATI ATIK AKTARMA İSTASYONLARINDAN DÜZENLİ DEPOLAMA TESİSLERİNE TAŞINMASI HİZMET ALIM İŞİ" ni ihale ve alıma çıkar.

BU İŞ İÇİN İDARECE GİZLİ OLARAK BELİRLENEN VE KİMSENİN BİLMEMESİ GEREKEN YAKLAŞIK MALİYET: 269.608.715,00 TRY

BU İŞİN SÜRESİ İSE: 04.03.2023 - 30.09.2024

B İŞ İÇİN TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLAIR. 17 SAYFADAN İBARET. ŞARTNAMENİN ALTINA KAŞE BASILIP ELLE İSİM YAZILARAK İMZA ALTINA ALINIR. İSİMLER ŞUNLAR, ALTTA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:

BU TEKNİK ŞARTNAME İÇİN DAHA SONRA DÜZELTME METNİDE YAYINLANIR. 

İDARİ ŞARTNAME HAZIRLANIR, “İlgili personelinin adı, soyadı ve unvanı: Cihan POLAT Sıfır Atık Yönetimi Şube Müdür V. “ DİYE İBARE KONUR.

BU İŞ İÇİN, 263.167.090,00 TRY BEDEL İLE 17.3.2023 GÜNÜ ÇEVTEM TEMİZLİK İNŞAAT NAKLİYE TURİZM GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ – İSTANBUL  İLE SÖZLEŞME İMZALARLAR.

DAHA HENÜZ BU RAKAMIN İÇİNDE KDV YOK.

FATURA KESİMİNDE BİRDE YÜZDE 20 KDV EKLENECEKTİR, RAKAM DAHA DA ARTACAKTIR.

ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

CEVAP ve DÜZELTME HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES: 

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com

İlginizi Çekebilir

TEBLİĞ’E Uyan var mı?

Devletimizin 4734 sayılı kanun başta olmak üzere ihale ve alımlar ile ilgili çok sayıda kanunu, mevzuatı, genelgesi, tebliği, yönetmeliği mevcut. Mersin’de bu mevzuatlara uygun olarak çalışan kaç kamu kurum ve kuruluşu var?

BOZYAZI DA SONUCU BELLİ OLAN İHALE

Benzer ihaleyi ANAMUR- ERDEMLİ- AKDENİZ belediyeleri de yaptı ve biz onları da haberleştirip sizlere duyurduk. İŞ OLSUN TORBA DOLSUN MANTIĞI ile yapılan, üstün körü, baştan savma ihaleler idi. Devletin niye görevini yapmadın sorusuna kılıf ve bahane bulmak için yapılan ihaleler. Kendilerinin makine ve ekipmanları ile yıkmaları gereken işi, yasal mevzuata uydurup, yıkmamak ve başlarına siyaseten dert almamak için süreci oyalamak ve kamuya zarar vermekten başkaca bir iş değil. Tv ekranlarında görüyorsunuz. Benzer belediyeler araç gereç ile kendileri yıkıyor. Bizim MERSİNDEKİLERİN ayrıcalığı nede, bunu ihaleye çıkıyorlar? Özel sektör ihalede güvenliği alabilir mi? Vatandaş evinin barkının yıkımında elinde silahla ortaya çıkıyor. Ekranlarda görülüyor. Bunu ancak devletin askeri polisi sağlar. Özel sektör sağlayamayacağı için ihaleye katılım olmuyor. Böylece ihale iptal oluyor. Bunun örnekleri ANAMUR- ERDEMLİ- AKDENİZ belediyesinde yaşandı. Haber içeriğini dikkatli okursanız verdiğimiz linkleri tıklar yazıcıdan çıkış alırsanız, görürsünüz. YAZIK BU DEVLETE, YAZIK BU KAMU KAYNAKLARINA!!!

SİLİFKE DE KAFELER İÇİN GIDA MELZEMESİNE 5,5 MİLYON

Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Ancak belediyelerde ihale ve alımlar hızla devam ediyor. Silifke belediyesi bir ilginç ihaleye daha imza attı. KAFELER İÇİN GIDA MALZEMESİ alımı yaptı. İşte detayları:

MBB’NİN SİNEK İHALESİ

MBB her yıl olduğu gibi bu sinikle mücadelede etkin ve verimli sonuç alamıyor. Bu işin sebebi ne? Halen Memleketin her yerinde BAKLA gibi sinekler millete taarruz ediyorlar. Milyonluk harcamalar var, ama sonuç yok… İşte yeni bir ihale:

TÜM HABERLER