MERSİN BÜYÜKŞEHİR BAYRAM AĞZI İŞÇİ ÇIKARTTI TEPKİ TOPLADI
EKONOMİÇIKARTILAN İŞÇİ KENDİ SOSYAL SAYFASINDA: "2016 YILINDAN BUGÜNE ÇALİSTIGIM MERSİN BELEDİYESİNDEN BUGÜN İTİBARİ İLE İŞ ADDİM FESİH EDİLMİŞTİR SAYIN VAHAP ŞEÇER BAYRAMA 3 GÜN KALA BANA VE AİLEME BUNU YAŞATANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BELİMDE 20 KÜSÜR PLATİN İLE İSTEN CIKARILMAMAK İÇİN AGUSTOS AYININ SICAGINDA 4 BİN TANE KALDIRIM TASINI VE BÜTÜN OTAGARIN İÇİNİ BOYADIM MÜDÜR ODASI DAHİL VEZNELER DAHİL KENDI CEBİMDEN PARAYLA ALIP BOYADIM BİR İNSANIN EKMEGİYLE OYNAYANLARIN CENABI ALLAH EVLERİNE EKMEK GÖTÜRMEYİ NASİP ETMESİN" ŞEKLİNDE YAZDI.
İlginizi Çekebilir
Merkez Bankası politika faizini yüzde 38’e indirdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 39,5’ten yüzde 38’e indirilmesine karar verdi.
ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’DEN MİLLİ GELİR ELEŞTİRİSİ: “ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR”
AYDA 29 BİN LİRA FATURA, ESNAF NASIL AYAKTA KALACAK
CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “2026 Bütçe görüşmelerinde Ticaret Bakanlığı üzerine TBMM’de konuşma gerçekleştirdi.”
HASTANE YEMEK İHALELELERİNDE MERSİN’İ ÖRNEK ALIN!
Yıllardır Sağlık sektörü başta olmak üzere çok sayıda devlet kurumundaki YEMEK ihaleleri gündeme yolsuzluk ve haksızlıkla oturdu. Bugün sabah yine ekranlara yansıyan bir haber ile İstanbul’da büyük bir ihalenin adrese teslim ihale yapılacağı iddiası gündeme oturdu. Herkesin yeterliği olmayacağı, rekabetin engellendiği gibi hususlar dile getirilirken, kamu kurum kuruluşları da böylece yıpranıyor. Yazık! Çözüm: Mersin Valisi ve il sağlık Müdürünün yaptığı 6 yıllık uygulamada.