MERSİN DEMOKRAT PARTİDE İSTİFA FURYASI BİTMİYOR
SİYASETMERSİN DEMOKRAT PARTİDE GÜN GEÇMİYOR Kİ YENİ BİR İSTİFA SÜRECİ YAŞANMASIN. PARTİNİN ESKİLERİ, KURUCULARI TEK TEK İSTİFA EDİP AYRILIYORLAR. MERSİN'İN KURUCULARINDAN ALİ ÖKSÜZER VE ŞUAYİP YILDIZ'DA MEVCUT İL YÖNETİMİNİN DÜZGÜN ÇALIŞMAMASI, AÇIK OLAN PARTİ BİNALARININ KAPANMASI VE BURALARIN AÇILMASI İÇİN ÇABA SARF EDİLMEMESİ, ÖNEMLİ İLÇELER OLAN AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ İLÇELERİNİN KENDİ SINIRLARI İÇİNDE PARTİ BİNALARININ AÇILMAMASI, AYDINCIK- GÜLNAR- MUT- ÇAMLIYAYLA- ERDEMLİ İLÇELERİNİNDE KAPILARININ KAPALI OLMASI VE BİR TÜRLÜ AÇILMAMALARI NEDENİYLE İSTİFA ETTİLER.
ANKARA- Mersin Demokrat partide istifalar ardı ardına geliyor. Partinin kurucuları isyan halindeler. İl yönetiminin bir araya eksiksiz gelip toplanamamaları, önemli ilçelerin kapılarını bir türlü açamamaları, partinin mülkiyeti olan ilçe binalarını bile açamadıkları, il ve ilçelerde kadın kolları ile gençlik kollarını bile oluşturamadıkları, bırakın kadın ve gençlik kollarını, yönetimlere aldıkları isimleri bile partiye getiremediklerini yüzünden sürekli uyarı yaptıklarını yol gösterdiklerini ancak kimsenin o yerli olmadığını belirterek, Böyle bir il yönetimi ve bu ekiple hareket edenlerle yol yürümenin yanlış olduğunu, umutlarının kırıldığını söyleyerek istifalarını ptt aracılığı ile DP GENEL BAŞKANLIĞINA gönderdiklerini ve e devlet üzerindende ayrıca da yaptıklarını belirttiler.
İşte istifa eden ALİ ÖKSÜZER DİLEKÇESİ İLE POZ VERDİ
İŞTE İSTİFA EDEN ŞUAYİP YILDIZ, DİLEKÇESİ İLE POZ VERDİ.
İlginizi Çekebilir
AB’de ekonomik rota tartışması: Fransa, Almanya ve İtalya ile farklı çizgide
Paris, AB ekonomisinin nasıl canlandırılacağına ilişkin tartışmalarda Berlin-Roma ekseniyle karşı karşıya. Euro tahvillerinden Avrupa tercihine ve Mercosur Ticaret Anlaşması'na kadar birbiriyle rekabet eden vizyonlar, AB'nin 27 liderinin bir araya geleceği perşembe günü çarpışmaya hazırlanıyor.
DEM Parti heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Şanlıurfa milletvekili Mithat Sancar'dan oluşan DEM Parti heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.
Akın Gürlek atamasına tepki: CHP'liler kürsüyü işgal etti, yumruklu kavga çıktı
Aralarında CHP'li belediyelere karşı yürütülen davaların da olduğu tartışmalı soruşturmalarda imzası olan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanması muhalefette tepki ile karşılandı.
DEVLET BAHÇELİ: ATAMALARIN ARKASINDAYIM...
MHP LİDERİ DR. DEVLET BAHÇELİ BU GÜN KENDİ SOSYAL MEDYA HESABI X DE YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE: