© Haberanaliz 2023

MERSİN GSB’DE KİMİN UMURUNDA YASA YÖNETMELİK?!

Günlerdir dikkat çektiğimiz İHALE ve ALIMLARDA Önceki hafta Sayıştay denetçileri gelip gitmişti. Derken geçen hafta gelen GSB Bakanlık müfettişleri de bugün akşam 17 itibari ile ilimizi terk edip ANKARA’YA döndüler. Ancak kamuoyunda büyük etki tepki yaratan KAMP ORGANİZASYONU ihalesi halen açıklık kazanmadı.

GENÇLİK KAMPI BİTTİ... HALEN İŞİ KİM ALDI, İŞİ KİM İFA ETTİ AÇIKLANMIYOR. SİZCE NEDEN, ACABA NEDEN???

"İşin ADI: Gençlik Kampları Organizasyonu Hizmet Alım İşi, İşin niteliği türü ve miktarı: Akkum, Yıldırım Beyazıt ve 23 Nisan Gençlik Kamplarında 42 Gün Süreyle Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir, Yapılacağı/teslim edileceği yer: Silifke Kapızlı mevkiindeki, İl Müdürlüğümüze bağlı 23 Nisan Gençlik Kampı ile Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampı ve Kızkalesi'ndeki Akkum Gençlik Kampında, Süresi/teslim tarihi: İşe başlama tarihi 20.10.2023, işin bitiş tarihi 30.11.2023. İşe başlama tarihi ise: 20.10.2023 OLARAK ihaleyi yapan kurumca BELİRLENMİŞTİ."

Öncelikle konuyla ilgili yapmış olduğumuz ve ilgili yetkilinin dikkatini çekmeye çalıştığımız 3 ayrı, ancak içeriği ve konusu aynı olan haberin linkleri aşağıda.

MERSİN GENÇLİK SPORUN KAMP İŞLERİ HEP AYNI FİRMALARA

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-genclik-sporun-kamp-isleri-hep-ayni-firmalara-19580

MERSİN GENÇLİK SPORA SAYIŞTAY MÜFETTİŞLERİ GELDİ

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-genclik-spora-sayistay-mufettisleri-geldi-19612

MERSİN GENÇLİK SPOR NEREYE KOŞUYOR?

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-genclik-spor-nereye-kosuyor-19650

MERSİN GSB tarafından yapılan bu ihalede işin Süresi / teslim tarihi: İşe başlama tarihi 20.10.2023, işin bitiş tarihi 30.11.2023 idi. Şimdi ARALIK ayındayız. İş ifa edilirken, işi alanları Niye açıklamıyorsunuz, neden EKAP’a koymuyorsunuz diye yukarıdaki linklerde ayrı tarihlerde haberler yaptık. Kimse o yerli olmadı. İhale yapıldı, İlgili kamp organizasyonu süresi bitti. Bu gün EKAP’A, haberi yaptığımız şu anda baktık. Halen işi alan firma açıklanmıyor. NEDEN, NİÇİN, NİYE?

EKAPDAKİ BU GÜN SAAT 18.40 DAKİ GÖRÜNTÜ AŞAĞIDA.

ALLAH DEVLETE ve MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com

NOT: YAZILI İZİN ALMADAN, SİTEMİZDE YER ALAN HİÇ BİR HABER VE İÇERİK KULLANILAMAZ. KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILIR

İlginizi Çekebilir

MERSİN GSB’DE ENTERESAN ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışmalar enteresan bir şekilde devam ediyor. Bakanlık kadrosu ve branşı dışında kişilerin çalışmamasını emrediyor ve genelge gönderiyor ancak torpili bulan yine masa başında çalışmaya devam ediyor. Asıl işine dönmüyor. Diğer taraftan haber sitemizde yer alan 100’e yakın haber içeriğinde müdürlüğün yapmış olduğu alımlar ve ihaleler dile geldi. Gelişmeler yaşanıyor...

Anamur’da imara aykırı yapılar 4 senede neden yıkılmadı?

ANAMUR DA İMAR KANUNUNA AYKIRI YAPILARIN YIKIMI İŞİ ANAMUR BELEDİYESİNCE 2020- 2021-22-23 YILLARINDA BİRER KEZ İHALEYE ÇIKMIŞ, İDARECE SONRA İPTAL EDİLMİŞ. HEM DE TUHAF GEREKÇELERLE.

Başkan Haykırdı: Belediyenin 2 yıldır Sayıştay denetim raporu yok!

Mersin Merkeze bağlı TOROSLAR ilçesi 30 yılı aşkındır MHP’li Belediye de iken bu sene CHP’li belediye ye geçti. Başkan Mali Müşavir Abdurrahman Yıldız feveran ediyor. Meclis toplantısında Belediyenin 2 yıldır Sayıştay raporu ortada yok diyor. Yıldız, “ Belediyenin yasal kurallar mevzuata göre işleyişi vardır. Biz yasaya aykırı davranırsak suç işleriz. İki yıldır Belediyenin Sayıştay raporları ortada yok. Ben hamasete izin vermem” dedi.

Erdemli SYDV’de bir garip ihale!

Mersin’in Erdemli ilçesinde 16.1.2024 günü SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI tarafından PAZARLIKLI alım olarak yapılan ihale dikkat çekti.

TÜM HABERLER