© Haberanaliz 2023

MERSİN HALKI DENETİM VE YAPTIRIM İSTİYOR

MERSİN HALKI DENETİM VE YAPTIRIM İSTİYOR

MERSİN HALKI DENETİM VE YAPTIRIM İSTİYOR. CUMHURBAŞKANIMIZ SN.RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN DÜN GECE YAPTIĞI AÇIKLAMA VE VERDİĞİ TALİMATTAN SONRA YURT GENELİ DENETİMLER ARTMIŞ DURUMDA. 

BUGÜN SABAHTAN BERİ, İSTANBUL- ANKARA'DAN DEĞİŞİK GÖRÜNTÜLERE YER VEREN TV EKRANLARI, O YÖRELERDE EKİPLERİN ÇOK SIKI DENETİM YAPMAYA BAŞLADIKLARINI DUYURDULAR.

ANCAK MERSİN BÜYÜKŞEHİLERİMİZDEN OLMASINA RAĞMEN, ORADAN OKURLARIMIZDAN GELEN E POSTALARDAN ANLIYORUZ Kİ, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İÇİN ALINAN KARARLARA UYULMAMAKTA.

TÜM HATLARDA ÇALIŞAN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ ÇOK SIKI ŞEKİLDE EKİPLERCE DENETLENMESİNİ VE YAPTIRIM UYGULANMASINI İSTEYEN MERSİN'LİLER,

"BU NE UMARSIZLIK. ORTADA İNSAN HAYATI SÖZ KONUSU. HALEN AYAKTA YOLCU ALINIYOR, HALEN MASKESİZ BİNİLİYOR VE HALEN SOKAKTA MASKESİZ DOLAŞILIYOR, HATTA MASKEYİ ELİNE KOLUNA BAŞINA TAKANLAR VAR. CİDDİ DENETİM YOK"

DEMEKTELER.

İlginizi Çekebilir

Açıklanan Çay Alım Fiyatı Çay Üreticisinin Tadını Kaçırdı!...

ÇİFTÇİ-SEN Genel Başkanı Ali Bülent Erdem ve ÇİFTÇİ-SEN Genel Örgütlenme Sekreteri Adnan Çobanoğlu birlikte yazılı açıklama yaptılar. İşte o açıklama metinleri:

İSLAM DÜNYASI OICC GENEL KONFERANSI İÇİN KONYA’DA BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı 15. Genel Konferansı’nın açılışı çeşitli İslam ülkelerinden belediye başkanlarını ve yerel yöneticileri Konya’da bir araya getirdi. Açılışta konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaşanan İsrail zulmüne bir kez daha dikkatleri çekerek, “Filistin halkına kardeşlik vazifemizi yerine getirecek, İsrail’in bu pervasız katliamlarına tepkimizi en sert şekilde ortaya koymaya devam edeceğiz. Bölgenin yeniden sükûnete kavuşması için üzerimize düşen ne varsa yapmayı sürdüreceğiz. Gazze’nin yeniden inşası için paydaşlarımızla çalışmalara başladık. Şu an itibarıyla bir fon oluşturuldu. Elbet bir gün mutlaka barış olacak. Ancak Gazze'nin ayağa kaldırılması için tüm kurumların inisiyatif alması gerekiyor. Bizler de din kardeşlerimize yönelik desteğimizi göstermeliyiz. İsrail’in bu zulmünü unutmayacağız, unutturmayacağız. İsrail bu lekeyi asırlarca alnında taşıyacak. Bu toplantının da buna vesile olmasını diliyorum” dedi. OICC Genel Sekreteri Ömer bin Abdullah El-Kadı, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin güzel ev sahipliği için Başkan Altay’a teşekkür etti. Konya’nın Gazze’nin yeniden imarı için planlar yapmasından ve bunun için fon ayırmasından duyduğu memnuniyeti belirten Kadı, “Bu büyük bir onurdur. Bu bizim de herkesin de sorumluluğudur. Allah’tan dileğimiz o dur ki bu sorumluluğu yerine getirmede bize yardımcı olsun” dedi.

Öğretmenlere yasaklar geliyor

Öğretmenlerin öğrencilerini kullanarak yaptığı sosyal medya paylaşımlarına düzenleme geliyor. Öğrencilerin görüntülerini sosyal medyada paylaşan öğretmenlere kınama cezası verilecek. Kınama cezaları öğretmenlerin sicil dosyasında 5 yıl boyunca kalacak.

Kamuda çalışma sistemi değişiyor! 6 model gündemde

Bu hafta kamuda tasarruf tedbirlerinin açıklanmasının ardından gözler yeni düzenlemenin detaylarına çevrildi. Özellikle kamu personelinin çalışma sisteminde bazı değişiklikler üzerinde duruluyor. Personelin esnek ve uzaktan çalışması sağlanacak. Yeni çalışma sistemiyle ilgili 6 formül gündeme geldi. İşte detaylar...

TÜM HABERLER