MERSİNDE DEMOKRAT PARTİNİN BİR KAPISI DAHA KAPANDI
SİYASETMersin'de Demokrat partinin Erdemli'deki ilçesinin kirası 4 aya girildiği halde ödenmediği gerekçesi ile mal sahibi tarafından tahliye edildi boşalttırıldı ve anahtarı teslim alındı.
ANKARA- Demokrat parti Mersin'de çileli günler yaşıyor. Partinin merkezdeki dört ilçesinin kapısı kapalı. Nüfusu 150 binin üzerinde olan merkezdeki önemli ilçelerde hizmet binasını bir türlü açamayan il yönetimi, açık olan ilçenin de kapanmasına vesile oldu. Erdemli ilçesinin kirada olan hizmet binasının aylardır kirasını vermedikleri gerekçesi mal sahibi tahliye ettirdi boşalttırdı. Mal sahibi, "kiramı 4 aydır (aylık 1000 TL. ) vermediler bende boşalttırıp mallarını kendi partilileri Mustafa Eker'e teslim ettim. Aldı götürdü. Paramıda şu ana kadar vermediler. Daha önce Erdemli ilçesine ilçe başkanı olarak atanan şahıs şimdi il başkanı olmuş. Kendisini arıyorum, önce telefonuma çıkıyordu, şimdi çıkmaz oldu. Paramı getirmezlerse kendilerini mahkemeye vereceğim" dedi.
Böylelikle açık olan bir hizmet binası daha kapanmış oldu. Mersin'de kapalı ilçe hizmet binası sayısı giderek artış kaydetmeye başladı. AKDENİZ- MEZİTLİ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- ERDEMLİ- GÜLNAR- MUT- AYDINCIK- binaları temelli kapalı. Silifke, Anamur, Çamlıyayla ise arada bir kapısı açılıp kapatılıyor diye şikayette bulunan partililer, İl binası bile doğru dürüst açılmıyor. Parti böyle mi yol katedecek demekteler.
KİRASI ÖDENMEDİĞİ İÇİN BOŞALTTIRILAN ERDEMLİ İLÇESİ BİNASI ÖNCEKİ HALİ GÖZÜKÜYOR
TABELASI İNDİRLİP BOŞALTILMIŞ HALİ AŞAĞIDA GÖZÜKÜYOR.
İlginizi Çekebilir
Topçu: Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya, son günlerde gelişen olaylar ve yaşananlar ile ilgili söyleyişi yapacağımızı bildirerek, yanına gittik. Topçu her zamanki gibi nezaket ve zarafetinden ödün vermeden naif bir şekilde bizleri karşıladı. İşte o sorularımız ve verdiği cevapları…
Erdoğan: “Anadolu medyasının sesi gür çıktığı müddetçe demokrasimiz de serpilecek, sağlam temeller üzerinde yükselecektir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10. Anadolu Medya Ödülleri Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Anadolu medyası varsa milletin sesi vardır. Anadolu medyasının sesi gür çıktığı müddetçe inşallah demokrasimiz de serpilecek, sağlam temeller üzerinde yükselmeye devam edecektir” dedi.
Alman milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı
Almanya için Alternatif partisi milletvekili Petr Bystron'un dokunulmazlığı, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından iptal edildi. Bystron bu kararı 'hedefe yönelik siyasi bir manevra' olarak nitelendirdi.
Almanya'nın şansölye adayı Merz, Federal Meclis oylamasının ilk turunda çoğunluğu sağlayamadı
Friedrich Merz, Almanya'nın bir sonraki başbakanı olmak için yapılan oylamanın ilk turunu kıl payı kaçırdı ve bu Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) lideri için bir gerileme oldu.