© Haberanaliz 2023

MERSİNLİ GAZETECİDEN RAMOĞLU'NA RANTOĞLU YAKIŞTIRMASI

MERSİNLİ GAZETECİDEN RAMOĞLU'NA RANTOĞLU YAKIŞTIRMASI SABAH GAZETESİ ADANA TEMSİLCİSİ ERSİN RAMOĞLU'NUN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALEYHİNE YAZILARI NEDENİYLE MERSİNLİ GAZETECİLER, O, ÇIKARCI BİR ADAM DEDİLER.

MERSİNLİ GAZETECİDEN RAMOĞLU'NA RANTOĞLU YAKIŞTIRMASI

SABAH GAZETESİ ADANA TEMSİLCİSİ ERSİN RAMOĞLU'NUN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALEYHİNE YAZILARI NEDENİYLE MERSİNLİ GAZETECİLER, O, ÇIKARCI BİR ADAM DEDİLER.

MERSİNLİ SAPKALI ŞALVARLI BASIN OLARAK BİLİNEN GAZETECİ AHMET SÖYLER DE YORUM YAPARAK RANTOĞLU DEDİ. 

PARA KARŞILIĞI YAZI YAZDIĞI, ŞU ANKİ BELEDİYE YÖNETİMİ HAKKINDA İSE ESKİ BASIN DAİRE BAŞKANI HAMİT KÜÇÜKBATUR'UN YAZILARI KALEME ALIP VERDİĞİ, GEÇMİŞTE İSE BELEDİYE KASASINDAN ERSİN RAMOĞLU NA YÜKLÜ PARALAR ÖDEDİĞİ, BU YÜZDEN BURHANETTİN KOCAMAZ VE EKİBİNİ YERLERE GÖKLERE SIĞDIRAMAYAN ÖVGÜ DOLU YAZILAR YAZDIĞI AKTARILDI. 

İlginizi Çekebilir

Türkeş'in paylaşımı herkese ders verdi

MHP Rahmetli Lideri Alparslan Türkeş'in oğlu AK Parti Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş 3 Mayıs günü çok anlamlı bir paylaşım yaptı. O paylaşım bazılarına DERS niteliğinde oldu. Çok tartışıldı, Ama Türkeş, tam manasıyla ülkemizin çıkarlarını düşünerek bir paylaşımda bulundu görüşü hakim oldu. İşte o paylaşım:

AKP’li Hilmi Türkmen yargılanacak!

Defalarca soruşturma izni verilmeyerek korunan eski Üsküdar Belediye Başkanı AKP’li Hilmi Türkmen, “Görevi kötüye kullanma” suçundan yargılanacak. Avukat Cingil ise “Türkmen ilk cezasını bu davadan alacak” dedi.

İşte Bu Yüzden Avrupalılar Eve Girerken Ayakkabılarını Çıkarmaz

İngilizler başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde ev içerisinde ayakkabı giymek yaygındır. Öyle ki, bu ülkelerin vatandaşlarına "Ayakkabılarını çıkarır mısın?" teklifini sunmak bile kabalık olarak algılanmaya yeter. Peki neden bazı kültürlerde ev içerisinde ayakkabı ile dolaşmak normal kabul ediliyor?

Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları el yakıyor

İzmir Otogar'a yolculuk yapmak ya da bilet almak için gelen yurttaşlar otobüs fiyatlarının yüksek olmasından yakındı. Bir öğrenci, “Gün geçtikçe daha çok fiyatlar artıyor ve öğrenciler olarak çok şikayetçiyiz. Ankara'ya yılda 2-3 kez ailemi gidip görebiliyorum” dedi. Bir diğer yurttaş ise “2 kişi geliş gidiş yol parasına neredeyse asgari ücretin yarısını veriyoruz” diye konuştu.

TÜM HABERLER