© Haberanaliz 2023

MEZİTLİ MASAL PARK DAN AİLELER RAHATSIZ, YOK MU DENETLEYECK?

Mersin'in merkez sahil beldesi ilçesi olan MEZİTLİ Yeni mahalle Bahar caddesi uzantısındaki MASAL PARK her tür rezaletin yer aldığı ortam oldu diyen vatandaşlar, yetkili etkili arıyorlar.

Parkta sere serpe yatan Ayyaş, berduşların kol gezdiğini söyleyen vatandaşlar, "Açıkta ALKOL alıp nara atanlar, Çırılçıplak gezenler, yiyip içip tüm çeri çöpü parkın içine atanlar bir kenara dursun, GECELER, özelikle saat 20.oo ile 03.oo arası madde bağımlıları, bali çekenler, uyuşturucu kullananlar hayat kadınlarını seks yaptığı yer haline geldi. Burada yaşayan biz aileler bu rezil durumdan muzdaripiz. Allah rızası için gece bakçileri ve polisler bu saatlerde denetimi arttırsınlar" demekteler. 

İlginizi Çekebilir

Kobanê Davası'nda 11 beraat, 5 tahliye kararı çıktı

Kobanê Davası'nın bugünkü karar duruşmasında mahkeme heyeti ceza yağdırdı. Karar açıklanmadan önce avukatlar alkışlı protestoda bulunarak, salonu terketti. Demirtaş'a 42, Yüksekdağ'a 30 yıl hapis cezası verilen duruşmada 11 beraat, 5 tahliye kararı çıktı.

Demirtaş'a 42 yıl, Yüksekdağ'a 30 yıl 3 ay hapis

Kobanê Davası'nın bugünkü karar duruşmasında mahkeme heyeti ceza yağdırdı. Avukatlar, karar açıklanmadan hemen önce alkışlı protestoda bulunarak, salonu terk etti. Selahattin Demirtaş'a 42, Figen Yüksekdağ'a 30 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Açıklanan Çay Alım Fiyatı Çay Üreticisinin Tadını Kaçırdı!...

ÇİFTÇİ-SEN Genel Başkanı Ali Bülent Erdem ve ÇİFTÇİ-SEN Genel Örgütlenme Sekreteri Adnan Çobanoğlu birlikte yazılı açıklama yaptılar. İşte o açıklama metinleri:

İSLAM DÜNYASI OICC GENEL KONFERANSI İÇİN KONYA’DA BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı 15. Genel Konferansı’nın açılışı çeşitli İslam ülkelerinden belediye başkanlarını ve yerel yöneticileri Konya’da bir araya getirdi. Açılışta konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaşanan İsrail zulmüne bir kez daha dikkatleri çekerek, “Filistin halkına kardeşlik vazifemizi yerine getirecek, İsrail’in bu pervasız katliamlarına tepkimizi en sert şekilde ortaya koymaya devam edeceğiz. Bölgenin yeniden sükûnete kavuşması için üzerimize düşen ne varsa yapmayı sürdüreceğiz. Gazze’nin yeniden inşası için paydaşlarımızla çalışmalara başladık. Şu an itibarıyla bir fon oluşturuldu. Elbet bir gün mutlaka barış olacak. Ancak Gazze'nin ayağa kaldırılması için tüm kurumların inisiyatif alması gerekiyor. Bizler de din kardeşlerimize yönelik desteğimizi göstermeliyiz. İsrail’in bu zulmünü unutmayacağız, unutturmayacağız. İsrail bu lekeyi asırlarca alnında taşıyacak. Bu toplantının da buna vesile olmasını diliyorum” dedi. OICC Genel Sekreteri Ömer bin Abdullah El-Kadı, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin güzel ev sahipliği için Başkan Altay’a teşekkür etti. Konya’nın Gazze’nin yeniden imarı için planlar yapmasından ve bunun için fon ayırmasından duyduğu memnuniyeti belirten Kadı, “Bu büyük bir onurdur. Bu bizim de herkesin de sorumluluğudur. Allah’tan dileğimiz o dur ki bu sorumluluğu yerine getirmede bize yardımcı olsun” dedi.

TÜM HABERLER