© Haberanaliz 2023

MEZİTLİ'DEN BİR İŞ DAHA

Mersin’in Mezitli ilçesi CHP’li Belediyesinin ihale ve alımları hızla devam ediyor. Bu kez, 2022 yılında muhtelif cins ve ebatlarda reklam ve baskı malzemesi ile diğer tanıtım amaçlı materyal alımı yapıyor. Alan firma açık usul ile alıyor ve yine ONLİNE firması.

ALIM

İhale numarası: 2022/569424 

İşin adı:  Muhtelif cins ve ebatlarda reklam ve baskı malzemesi ile diğer tanıtım amaçlı materyal alımı İŞİ.

İhale ve alım usulü: AÇIK, 

Sözleşme Bedeli: 842.150.00 TRY, 

Tarihi: 25.7.2022,

İşi alan Firma: ONLİNE DİJİTAL (MERSİN FİRMASI – EMRAH YILMAZ.)

BU İŞ İÇİN 3 KİŞİ DOSYA BAKMIŞ, 1 KİŞİ TEKLİF VERMİŞ, 1 KİŞİNİN TEKLİFİ GEÇERLİ ÇIKMIŞ. 

SÖZLEŞME BEDELİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA

İŞTE MTSO DA KAYITLI ORATKA BİLGİLERİ

haberanaliz.net / ÖZEL

İlginizi Çekebilir

MERSİN GSB, DOĞRUDAN TEMİNE DEVAM.. YAZIK BU DEVLETE...

Mersin GSB il müdürlüğünde ihale birimleri acayip çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar ve Pazarlıklı alım, doğrudan temin ile işlere son hızla sarılıyorlar. Müdürlükte ihale düzeni kuran idare yapılan alım satımları, nasılsa kimse hesap sormuyor zihniyeti ile umarsızca sürdürürken, işin ucu gençlik ve spor olunca çoğunluk işler de yurt işleri olunca yetkili makamda oturanlar da daha fazla hoşgörülü oluyor deniyor. Harcanan paranın TÜYSÜZ YETİMLERİN HAKKININ olduğu beytülmal dediğimiz devlet kasası. Üstelik kamuda tasarruf yapılsın diyen bir Maliye bakanımız var. Ancak kimse tasarruf dinlemiyor. Bu gün sizlere doğrudan temin alımlarda kaldığımız yerden devam ederek, Mersin GSB’nin yeni yapılan doğrudan teminleri aktarıyoruz...

Birleşik Kamu-İş hesapladı: Son 1 yılda açlık sınırı 8 bin 258 lira arttı

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’nun araştırma sonuçlarına göre, yılın ilk dört aylık döneminde açlık sınırı 3 bin 403 lira, yoksulluk sınırı ise 11 bin 368 lira arttı. Son 1 yılda açlık sınırı 8 bin 258 lira arttı.

KDV de tebliğ Resmi Gazete'de

Tebliğe göre; Bakanlığın 26 Nisan 2014 tarihli Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde yer alan “yüzde 8” ibarelerinin "yüzde 10”, “yüzde 18” ibarelerinin "yüzde 20” şeklinde değiştirilmesine karar verildi. Tebliğde kahve, baklava, ıslak kek, limonata gibi ürünlerle örneklendirmeler yapıldı.

500 makam aracı satışa çıkarıldı

Kamudaki tasarruf tedbirlerinin etkin bir şekilde uygulanması için hükümetin yaptığı hazırlıklarda sona gelindi. Buna göre, ilk etapta kamunun kullanımındaki araçlar etap etap tasfiye edilecek. Bakan Şimşek'in talimatı ile 500 araç satışa çıkarıldı. İkinci aşamada ise bin araçlık bir tasfiye listesi hazırlandı.

TÜM HABERLER