© Haberanaliz.net 2005

MHP'LİNİN SERDAR SOYDAN TEPKİSİ BİTMİYOR

Mersin MHP tabanında yerel seçimlerin yenilgisinin nedenlerini içeren tartışmalar devam ederken, MHP’de geçmiş dönem de yöneticilik yapan isimler ve parti tabanında emek vermiş eski ocakçılar da sosyal medyada tepki gösteren paylaşımlar yapmaya devam ediyorlar.

Sami Öztürk isimli Sosyal medya kullanıcısı MHP'li eski ocakçının herkese açık profil ile kendi sayfasında  ardı ardına yaptığı paylaşımlar ile Mersin'e Büyükşehir adayı yapılan ve seçimi kaybeden Serdar Soydan'a ve parti yönetimine seslendi. O paylaşımların altına ise yine MHP kökenlilerden acayip yorumlar geldi.  İşte o paylaşımları:

SAMİ ÖZTÜRK BU GÜN 15.26 DA YENİ BİR PAYLAŞIM YAPTI. ALTINA ESKİ İL BAŞKANI KORUMASI OLAN ENGİN ÖZEN'DE YORUM YAZDI ODA AŞAĞIDA:

 

haberanaliz.net/ ÖZEL

İlginizi Çekebilir

Japonya Başbakanı: Hürmüz'deki sevkiyat krizi Asya Pasifik’te enerji akışını vurdu

Japonya Başbakanı Sanae Takaichi, Hürmüz Boğazı’ndaki sevkiyat krizinin Asya Pasifik’te enerji arzını ciddi şekilde etkilediğini söyledi. Başbakanın Avustralya gezisinde, Japonya ve Avustralya enerji iş birliğini artırma kararı aldı.

Almanya'dan Yunanistan ile "safları sıkılaştırma" hamlesi

Almanya Dışişleri Bakanı Wadephul, Yunanistan'ın Güneydoğu Avrupa'da "stratejik bir çıpa" olduğunu, Atina ile safları daha da sıkılaştırıp, savunma alanındaki iş birliğini de güçlendireceklerini açıkladı.

Zaharova: Zelenskiy seçmenlerine de atalarına da ihanet etti

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Vladimir Zelenskiy’i Rusça’ya yönelik baskı politikası nedeniyle hem seçmenlerine hem de atalarına ihanet etmekle suçladı.

DEM Parti'den çözüm süreci açıklaması: 'Bazı tıkanıklıklar yaşanıyor, her türlü çabanın içindeyiz'

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, "Süreçte bazı tıkanıklıklar yaşanıyor şu anda. Biz bu tıkanıklıkların aşılması için elimizden gelen her türlü çabanın içindeyiz," dedi.

Zaharova: Ukrayna yeniden tarafsız ve nükleer silahsız statüye dönmeli

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Hint medyasına verdiği röportajda, Rusya’nın Ukrayna ve Orta Doğu krizlerinde diplomatik çözüme hazır olduğunu, aynı zamanda stratejik ortağı Hindistan ile enerji ve savunma alanlarındaki iş birliğini güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti.

AB, çalıntı Ukrayna tahılı taşıyan Rus gemisi nedeniyle İsrail'e yaptırım uygulamaya 'hazır'

Ukrayna'dan çalınan tahılı taşıyan bir Rus gölge filo gemisinin Hayfa'ya varmasının ardından Ukrayna ile İsrail arasında diplomatik bir kriz patlak verdi. Brüksel olaya karışanlara yaptırım uygulamaya hazır olduğunu açıkladı.

TÜM HABERLER