MHP'NİN KURMAYLARI SAHADA HAYIRLI OLSUN KOMŞUM ZİYARETLERİNDE
SİYASETMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda “Derdin Derdimizdir” anlayışıyla sürdürülen Hayırlı Günler Komşum ziyaretleri kapsamında, MHP kurmayları sahaya indeler ve bugün, Erdemli İlçesi Merkez Mahallesindeydiler. MHP MYK üyesi Bünyamin Köken, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara birlikte ev ev iş yeri iş yeri gezdiler.
ŞEKER GİBİ ADAMLAR
MHP MYK üyesi Av. Bünyamin Köken ve Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara HAYIRLI GÜNLER KOMŞUM diyerek, ilçedeki mahallelerde gezmeye başladılar.
Merkez mahallesinde başlattıkları gezilerinde uğramadık ev ve iş yeri bırakmadılar. Gittikleri her yerde sevgi ile karşılaşan ikili için, vatandaş, "ŞEKER GİBİ ADAMLAR" diyerek sevgi gösterisinde bulundular.
(haber: Mustafa Göktaş - haberanaliz)
İlginizi Çekebilir
MUSTAFA SEVER: Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.
MUSTAFA SEVER YAZILI MESAJ İLE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI:
İl Başkanı Adem Aldemir: “Cumhuriyet, Türkiye’nin Aydınlık Yarınlarının Teminatıdır”
AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin Türkiye’nin bağımsızlık iradesinin ve milletin ortak kararlılığının sembolü olduğunu belirtti.
ERDOĞAN: “Ortak iradeyle, terörsüz Türkiye’yi ve terörsüz bölgeyi bu ülkenin evlatlarına kazandıracağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Kapanış Programı”nda yaptığı konuşmada, “Nesillerin heba olmadığı, annelerin ağlamadığı, barışın, kardeşliğin, güvenliğin, huzur ve refahın hüküm sürdüğü bir iklimin tüm bölgemize hâkim kılınmasıdır. Ortak bir iradeyle inşallah önce terörsüz Türkiye'yi, ardından da terörsüz bölgeyi en kalıcı eserimiz olarak bu ülkenin evlatlarına kazandıracağız” dedi.
Ala’dan ‘PKK’ açıklaması: Önemli bir eşiği daha geride bıraktık
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, çekilme kararına ilişkin, "Son açıklamaları ve atılan adımları terörün tasfiyesine yönelik önemli bir aşamanın daha geride bırakılması olarak değerlendiriyoruz" açıklamasını yaptı.