NUR TURİZM SAHİBİ İŞ İNSANI AHMET NUR’DAN GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
GÜNDEMMersin’in sevilen ve saygı duyulan Turizm işletmecisi, Köksallar seyahat ve Mersin Nur turizm otobüs firmalarının sahibi, iş insanı, Ahmet Nur, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret de memleket ve millet meseleleri ön planda idi.
Ahmet Nur, “Uzun süredir sizin yeni yerinizde ziyaretinize gelmek arzusundaydım. Bugüne nasip oldu. Bölgeye, yöreye, ülkeye, millete çok büyük hizmetleriniz olan ender şahsiyetlerden, mesleğinin duayeni olan Üstat bildiğimiz büyüğümüzsünüz. İyiki varsınız” dedi.
Göktaş, “Ahmet Nur adı Mersin için bir simgedir. Bölgede turizme büyük emek ve çaba harcayan, yörenin kalkınmasında büyük rolü olan, şehirlerarası otobüs işletmeciliğinde fark yaratan, yörede sevilen ve sayılan bir iş insanısınız. Aynı zamanda ben sizin enişteniz olmaktan da gurur duyuyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Borsada 'manipülasyon' soruşturması: Altı ilde 17 gözaltı
Borsa İstanbul'da manipülasyon yapıldığı suçlamasıyla yürütülen soruşturmada altı ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.
Valiler kararnamesi yayımlandı 7 vali merkeze çekildi
Valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 7 vali merkeze çekilirken, 12 valinin görev yeri değişti.
Selahattin Demirtaş’a hapis cezası verildi
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'cumhurbaşkanına hakaret' suçundan yargılandığı davada 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Uyuşturucu operasyonu: Doğukan Güngör gözaltına alındı
Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncusu Doğukan Güngör dâhil 26 kişi hakkında uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltı kararı verildi. Güngör ve sosyal medya ünlüsü Burak Altındağ dâhil 23 kişi gözaltına alındı.