ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRÜ İLE KİMLER UĞRAŞIYOR -4-
EKONOMİMersin’de siyaset yaptığını zanneden TORBACI siyasiler ve onların çantacıları halen Erdemli öğretmenevi şerefli müdürü ile uğraşıyorlar. Birde utanmadan ben seni severim, senle sorunum yok diyerek konuşuyorlar. Oysa camilerde mezarlıklarda buluşup görev bölüşümü yapıyorlar.
Daha önce bu husus da iki ayrı yazı kaleme aldık. Birinci yazımızın linki:
https://www.haberanaliz.net/haber/ogretmenevi-muduru-ile-kim-ugrasiyor-23338
İkinci yazımızın linki:
https://www.haberanaliz.net/haber/ogretmenevi-muduru-ile-kim-ugrasiyor-2-23346
Üçüncü yazımızı linki:
https://www.haberanaliz.net/haber/ogretmenevi-muduru-ile-kimler-ugrasiyor-3-23394
MAVİ sularda yüzenler uslanmamışlar, birde genel müdür ve daire başkanı bularak işi sulandırmaya kalkıyorlar. Mersin Erdemli ilçesi öğretmenevi müdürü tertemiz adamdır. Aksini iddia edenin kendinde bir arıza vardır. Siyasi geçinen ve siyasetten geçinen KIMIL ZARARLISI tipleri yakın incelemeye aldık. Adım adım izliyoruz. Bunların derdi, öğretmenevinin bankadaki 35 milyona yakın parası ile sahildeki 6,5 dönümlük araziyi nasıl ederiz de bize EKMEK KAPISI haline getiririz-den başkaca bir şey değil. Devlet ebet mübettir. Bu kımıl zararlısı tiplere dikkat etsinler. Bunlar VTAN MİLLET SAKARYA DEDİKTEN SONRA, BİZİM TORBAYADA AKAR-YA DİYENLERDİR….
ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN
CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.
Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.
CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:
batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com
İlginizi Çekebilir
MBB’DEN HEKİMBEY’E BİR İHALE DAHA
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut ama dinleyen yok. İhale ve alımlar tam gaz devam ediyor.
ÜÇ KALEM MÜZİK ALETİNE 2 MİLYONA YAKIN RAKAM
Yürürlükteki tasarruf genelgeleri demek ki buraları kapsamıyor…
MEZİTLİ’NİN BAHÇE VE PLAJ MOBİLYALARINA 7 MİLYONA YAKIN RAKAM
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Ancak Belediyeler ihale ve alımlardan bir türlü vazgeçmiyorlar.
ORMAN’DA PAZARLIKÇI ÇIKTI
MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, 2025/620231 İKN NUMARALI, "Mut İşletme Müdürlüğü Mağras Dağı İHA İstasyonu Çelik Kulesi" İŞİNİ İHALE VE ALIMA ÇIKAR.