© Haberanaliz 2023

ŞEHİT DOKTOR AHMET DİKMEN MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Mersin'de görevi başında meslektaşı tarafından öldürülen Dr. Ahmet Dikmen'in ölüm yılı devresi olan bugün, Mezarı başında sevenler buluştu ve dualar ile kuran tilaveti ile andılar.

Merhum şehit Doktor Ahmet Dikmen'in yaslı ailesi, sevenleri, dostları oradaydı. Kuran tilaveti yapıldı. Mevlüt okundu. Hatim indirildi. Mezarı başında gözyaşlarını tutamayan aile, "evladımız öldürüldü. Bu gün bir yılı doldurduk. Ancak bu çlümün göz göre göre geldiğini, bu ölümün gerçekleşmesinde hatası, ihmali, eksiği, görevi kötüye kullananı halen yargılanamadı. Bu işte kusuru kabahati olanlar halen görevlerinin başındalar. Siyaset makamında oturanlara hakkımızı helal etmiyoruz. İdari makamda oturup, bu işte ihmali olanları görmezden gelenlere hakkımızı helal atmiyoruz. Ahmet'imizin ahı onları per perişan edecektir. Kimsenin hakkı kimsede kalmayacktır. Bugün güç ve üstünlük onlarda olabailir. Ama En büyük güç Allahtır" dediler.

İlginizi Çekebilir

DİŞ HEKİMİ EROĞLU: "DİŞ ETİ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ÇOK ÖNEMLİDİR"

Mersin'in sevilen ve saygı duyulan Diş hekimlerinden olan Dt.M.Ayhan Eroğlu, yanlış tedavilerle insanların hayatı kararır. Bu yüzden ehil olan kişilere baş vurun. Diş hekimi yerine sahte dişçilere gitmeyin. Diş hekimi kardeşlerimizin bile içinde uzmanlık alanı farklı olanlar var. Her diş hekimi, her diş , diş eti ve hastalığı ile ilgili uzman demek doğru da değil. Mutlak o işin uzmanına danışmak ve muayene olmak gerekir. Biz bile tedavi ve teşhis yaparken kendi uzmanlığımızın dışında olan bir konu ise mutlaka o işin uzmanına hastamızı yönlendiriyoruz" dedi.

Prof. Şenyiğit'ten toz taşınımı uyarısı: Ciddi kriz oluşabilir

Prof. Dr. Abdurrahman Şenyiğit, toz taşınımı etkisi altında olan Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Batman için uyarıda bulundu. Şenyiğit, “Dünyada hava kirliliğinden yılda 7 milyon insan ölmektedir. Bunun 4 milyonu bu şekilde toz taşınımı, dış hava kirliliğinden olmaktadır. Türkiye’de de, bu rakamın 30 bin civarında olduğunu biliyoruz. Ciddi anlamda kriz oluşabilir” dedi.

Veteriner hekimlerden 'özlük hakları' açıklaması

Ankara'da veteriner hekimler, '27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü' kapsamında özlük haklarında iyileştirmeler yapılması talebiyle açıklama yaptı.

Karbonatın hiç duymadığınız 6 yararı

Karbonatın şaşırtan faydaları. Bu sırları kimse size anlatmaz

TÜM HABERLER