© Haberanaliz.net 2005

TARSUS BELEDİYESİNİN “YAMA İŞİNE” 50 MİLYONU, PAZARLIKLA HARCADIĞI ORTAYA ÇIKTI

2023 / 560726 ihale kaydı ile 06.06.2023 günü saat 14.00 da, TARSUS BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ "ROBOTLA SICAK ASFALT YAMA YAPILMASI İŞİNİ" PAZARLIK usul ihaleye çıkar. Pazarlık (MD 21 B)

Pazarlık (MD 21 B) MADDESİ NE DİYOR:  "Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya yapım tekniği açısından özellik arz eden veya yapı veya can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından ivedilikle yapılması gerekliliği idarece belirlenen hallerde veyahut idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması."

Bu iş için EKAP üzerinden 4 kişi dosya bakar.

4 kişi teklif atar ve bir kişide de iş kalır....

16.06.2023 günü firma ile sözleşme imzalanır.

İşi  "SANAT YOL YAPI İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ" yüklenmiş olur.

İŞİN SÖZLEŞME BEDELİ

BU İŞİ ALAN FİRMANIN MTSO KAYITLARI AŞAĞIDA

İŞİN SONUÇ İLANI

 

İŞİN MALİYETİ:   50.400.000,00 TRY

İşin yapılacağı yer ise: Tarsus Belediyesi sınırları içi

Yani 50 milyon 4 yüz bin lira. Eski para ile 50 trilyon üstü...

GARİP OLAN İSE, BU İŞ “Robotla Sıcak Asfalt Yama Yapılması” İŞİ....

Yani asfaltı yeniden yapılmıyor, var olan asfalta YAMA yapacaklar...

Peki, neden böylesine büyük rakamlı iş, PAZRLIK 21/B ile yapılıyor?

Yok mu bu işi iyice inceleyip soruşturacak biri?

TÜYÜ BİTMEDİK YETİMLERİN - ŞEHİTLERİN HAKKININ OLDUĞU BEYTÜL MAL DEDİĞİMİZ DEVLET KESESİNDEN HARCAMA YAPILIYOR...

 

 

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

 batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com

 

İlginizi Çekebilir

Türkiye'de 89 mağazası bulunan MediaMarkt Çinlilere satılıyor

AB Komisyonu, Avrupa'nın en büyük elektronik mağazası MediaMarkt'ın sahibi Ceconomy'nin Çinli JD.com'a 2,2 milyar euroluk satışını onayladı. MediaMarkt'ın Türkiye'de 89 mağazası bulunuyor.

İngiltere, göçmen kurallarını katılaştırıyor: Kalıcı oturum için 10 yıl şartı

İngiltere Başbakanı Andy Burnham, Brexit'in ardından ülkenin 'göç üzerindeki kontrolünü kaybettiğini' söyledi. Burnham, 'İçişleri Bakanımız bu sorunu kontrol altına alıyor ve bu konuda kendisine tam destek veriyorum,' dedi.

Yıllık enflasyon TÜİK'e göre yüzde 29,77, ENAG'a göre yüzde 45,12

TÜİK'e göre enflasyon bir önceki aya göre yüzde 2,58, yıllık yüzde 29,77 arttı. ENAG'a göreyse yıllık enflasyon yüzde 45,12 oldu.

Fon soruşturmasında 6 yeni gözaltı kararı, aralarında eski SPK Kurul Başkanvekili de var

Fon soruşturmasında eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanvekili Enver Usca'nın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

TARSUS BELEDİYESİ’NİN 2025 SAYIŞTAY RAPORU DA ORTAYA ÇIKTI

Belediyeleri Ali Babanın çiftliği gibi görenler, bu raporu çok dikkatli okusunlar. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Belediyelerin borç bataklarında olduğu belli. Öyle ise bu alımlar, ihaleler VE uygulamalar neyin nesi?

MEZİTLİ BELEDİYESİ’NİN 2025 SAYIŞTAY RAPORU DA ORTAYA ÇIKTI

Belediyeleri Ali Babanın çiftliği gibi görenler, bu raporu çok dikkatli okusunlar. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Belediyelerin borç bataklarında olduğu belli. Öyle ise bu alımlar, ihaleler VE uygulamalar neyin nesi?

TÜM HABERLER