TARSUS HALKI SORUYOR: BUNA NE GEREK VARDI?
EKONOMİbundan bir süre önce (yeni yapılan) yol ve kaldırım çalışması ile orta refüj işleri yeniden kazılıp, kırılıp, kaldırılıp yapılınca, vatandaş tepki gösterdi: Bu harcama israf değil mi, ne gereği vardı?
Mersin'in Tarsus ilçesinde yeni adliye binası ön kısmında akıl almaz bir çalışmaya imza atan belediye tepki çekti. Daha çok değil yeni bir süreç içinde yapılan yol kaldırım çalışmaları, çevre düzenlemesinden sonra aşağıda resimlerde gördüğünüz bordür taşların kaldırılması, yolun yeniden deşilmesi ve işlem yapılmasına vatandaşlar tepki gösterip: "yahu ne gerek var. Sapasağlam taşlar. ayrıca yeni yaptınız. şimdi niye söküp yenisini yapıyorsunuz? Para yok diyorsunuz, böyle israf işleri meydana getiriyorsunuz. Millete külfet değil mi? Neden hep yap boz işlemini sürdürüyorsunuz?" dediler.
İlginizi Çekebilir
MBB’NİN TEK TEKLİFLİ İHALESİ TALAS’IN…
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, 2024/1371397 ikn numarası ile, "DİĞİTAL İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ TASARIM VE KODLAMA HİZMET ALIMI" işini ihale ve alıma çıkar.
AV.HASAN DOYDU HAYKIRIYOR, DUYAN YOK!!!
Mersin’in Erdemli ilçesinde sıfır deniz olduğu kadar birde SİT almanı olan yer için harekete geçen Av. Hasan Doydu ilgili ve yetkilileri uyarıyor, ama kimsenin umurunda olmuyor. NİYE Kİ????
HELAL OLSUN SANA SEÇER!!!
Biz uyardık, o gereğini yaptı. Ancak daha henüz yapılacak çok şey var. Değerli başkan ve genel sekreter bir yazı ve tamim yayınlar, tüm birimlere bildirirseler iyi olur. Bundan böyle kimse bu araçları babasının malı gibi ÖZEL işlerinde kullanmasın.
BU İŞLERİN ARKASINDA KİM VAR
Yürürlükte Tasarruf genelgeleri var. Belediyelerin ekonomik durumu belli… Ama PAZARLIK alımlardan bir türlü vazgeçmiyorlar. Bu pazarlık alımın kime ne faydası var, bu işlerin arkasında kim var?