TBMM BAŞKANVEKİLİ CELAL ADAN: ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
SİYASETTBMM BAŞKANVEKİLİ, MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CELAL ADAN, 15 TEMMUZ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.
MİLLİYETÇİ HARAKETİN ÖNEMLİ İSMİ, ÜLKÜCÜLÜK MİSYONUNU ÜZERİNDE HAKKI İLE TAŞIYAN, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ, CELAL ADAN YAPTIĞI PAYLAŞIM İLE:
"15 Temmuz; takvimden alelade bir gün değil, topyekûn milletin tarihidir. Kürşad'dan Asım'ın nesline, 57. Alay'dan Halisdemir'e uzanan yüzlerce yıllık feda ruhu, kahramanlık destanıdır. O gecenin karanlığında, kanlarıyla şafağı söktüren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." dedi.
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Başkanları ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütünün 25. Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi nedeniyle bulunduğu Çin'deki ikili temasları kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin, Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Birinci Sekreteri Say, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü.
TESK: Hurda araç yasası acilen çıkarılmalı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken “Hurda araç yasası bir an evvel gündeme gelmeli” dedi.
Bakırhan: Komisyon barışa uygun düzenlemeleri yapmalıdır
DEM PARTİ Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, emek ve demokrasi güçlerinin Urfa’da düzenlediği 1 Eylül Dünya Barış Günü Mitingine katıldı. Bakırhan, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
Hatimoğulları: Türkiye'nin barışı tarihi önemde bir fırsattır, cesur olun adım atın
DEM PARTİ Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, emek ve demokrasi güçlerinin İstanbul’da gerçekleştirdiği 1 Eylül Dünya Barış Günü Mitingine katıldı. Söğütlüçeşme’den Kadıköy İskele Meydanı'na kadar yapılan yürüyüşte de yer alan Hatimoğulları, daha sonra yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: