© Haberanaliz.net 2005

UZ.DR. ALİ ÖZ GÖKTAŞ’IN YANINDAYDI

Mersin ve yöresinin sevilen ve saygı duyulan ismi, Tıp camiasının yüz aklarından, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilliğini onurlu bir şekilde iki dönem ifa eden, son yerel seçimlerde CUMHUR İTTİFAKI Toroslar ilçesi Belediye Başkan adayı olan Uz. Dr. Ali Öz, çalışma arkadaşları ile birlikte ( Toroslar MHP meclis üyesi Hayrettin Orgun, iş insanı Şahin Işık) Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret de memleket ve millet meseleleri ön planda idi.

Göktaş, “Ali Öz denince aklımıza bir efsane vekillik, sonrasında yöremizde kalıcı hizmetleri geliyor. Doğruluk ve dürüstlükten şaşmayan, halkın içinde olan, gönlü memleket ve millet sevgisi dolu olan, bu yörede el üstünde tutulan insan olarak gelir. Her dönem siyasete ve topluma çok önemli katkıları olan şahsiyettir. Benim yanıma MHP Toroslar meclis üyesi Hayrettin Orgun ile ve iş insanı, siyasetin tertemiz ismi olan Şahin ışık ile gelmesi beni ziyadesi ile onurlandırmıştır. Bu isimler ve şahsiyetler topluma ışık olan, tertemiz sayfalar açan, pırıl pırıl isimlerdir. Her daim bir ağabeyleri, dostları olarak yanlarındayım. Bu gün Ankara’dan büyüklerimiz aradı. Kendilerini ziyarete gideceğim. Ali Öz’ün bu ziyareti beni çok memnun etti” dedi.

Uz.Dr.Ali Öz, “Sen bizim hem siyaseten hem basın sektöründeki duayen bir dostumuz büyüğümüzsün. Seninle yol yürümek ve beraber olmak şereftir. Ankara’da ki müşterek dostlarımıza selam iletin, partimiz ve memleketimiz için her zaman devletimizin, milletimizin emrindeyiz. Liderimiz Dürüst devlet adamı, bilge lider Devlet Bahçeli’nin izinde ve her zaman emrindeyiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Tarihin Çarkında Akıl, Vicdan ve Sağduyu, 4 Kasım’ın Bize Söyledikleri

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş günün anlam ve önemine binaen yazdı: Tarihin Çarkında Akıl, Vicdan ve Sağduyu, 4 Kasım’ın Bize Söyledikleri

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: "Belediyelerde Tasarruf ve Kamu Kaynaklarının Verimli Kullanımı Üzerine: Ortak Akıl ve Hizmet Çağrısı"

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: Belediyelerde Tasarruf ve Kamu Kaynaklarının Verimli Kullanımı Üzerine: Ortak Akıl ve Hizmet Çağrısı

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: İdari Yapılanma ve Yeni İl/İlçe Tartışmaları Üzerine: Küçülme, Verimlilik ve Kamu Vicdanı

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: İdari Yapılanma ve Yeni İl/İlçe Tartışmaları Üzerine: Küçülme, Verimlilik ve Kamu Vicdanı

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: 1 Kasım’ın Derin Anlamı ve Küresel Yankıları

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş günün anlam ve önemine binaen yazdı: 1 Kasım’ın Derin Anlamı ve Küresel Yankıları

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Ülkemizde Hayvancılık Sektörü Can Çekişiyor, Ne Yapmalıyız?

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: Ülkemizde Hayvancılık Sektörü Can Çekişiyor, Ne Yapmalıyız?

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: GÜZEL İNSANLAR, ARTIK BU AF ÇIKMALI

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş yazdı: GÜZEL İNSANLAR, ARTIK BU AF ÇIKMALI

TÜM HABERLER