ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇAKMAK'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
SİYASETZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇAKMAK'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA:
İsrail ve ABD, Hamas veya Filistin Araplarını öldürselerdi Zerzevat takımı, kara çarşaflı, çember sakallı ve bilimum siyasal İslamcı takımı İsrail büyükelçiligi veya konsoloslukları önün de gürültülü gösteri yaparlardı. İran bombalanıyor, çocuklar, kadınlar ve insanlar ölüyor ama yukarıda saydığımız zerzevat takımını göremiyoruz.
Ayrıca, ilgili veya ilgisiz, Türk ve Türkiye karşıtı her konuda fikir özgürlüğü, demokrasi ve insan hakları havarisi kesilen sivil toplum örgütlerini duymadık, İranlılar insan değil mi? Tıp dışında herşeyi konuşan Tabipler Birliği İran da çocukların okulları bombalanırken niçin susuyor?
Karıncaları ezmeyin diye haykıran, sokak hayvanlarına merhametli davranan, yufka yürekli dostları, İran da çocuklar ve masum insanlar öldürülürken seslerini duymadık. Maalesef Türkiye de ve dünya da, üzücü bir sessizlik var. Hiçbir ülke de, ABD ve İsrail'i kınamak için protesto gösterisi yapılmıyor.
Bizim gibi insanların İran Molla rejimiyle ilgisi yoktur. İran halkı bizim kardeşimizdir. Onlar için üzülüyor ve dua ediyoruz.
İlginizi Çekebilir
Zaharova: Normal insanlar için SS cellatları asla kahraman olmayacak
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Letonya’da 102 yaşındaki eski SS lejyonerinin törenle defnedilmesini “SS lejyonerlerinin yüceltilmesi” olarak nitelendirerek, bunun Avrupa Birliği’nde neo-Nazi ideolojisinin meşrulaştırılmasının göstergesi olduğunu söyledi.
ABD, Brezilya'nın Washington Büyükelçisinin vizesini iptal etti
ABD, büyükelçi atamasının bekletilmesi ve iki diplomatına vize verilmemesi üzerine misilleme yaparak Brezilya’nın Washington Büyükelçisi’nin vizesini iptal etti.
Danimarka Prensesi Isabella askerlik görevine başladı
Danimarka Prensesi Isabella, ülkesinde genişletilen zorunlu askerlik uygulaması kapsamında Slagelse kentindeki kışlaya teslim olarak 11 aylık askerlik hizmeti sürecine resmen başladı. Danimarka Kralı Frederik ile Kraliçe Mary’nin 19 yaşındaki kızı Isabella, kışlaya adım atan yaklaşık 1600 yeni askerle birlikte eğitim görecek.
Ali Bozan: Dedeoğulları Katliamının hafızasına dozer vuruyorlar
DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, Dedeoğulları Katliamı’nın yaşandığı ev hakkında alınan yıkım kararına tepki gösterdi. Bozan, “Adaleti sağlamayanlar şimdi de hafızayı yok etmek istiyor. Bir katliamın izleri dozerlerle silinemez” dedi.
ÖZEL VE AĞBABA HAKKINDA FEZLEKE DÜZENLENDİ
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel ve Veli Ağbaba hakkında "Zincirleme şekilde rüşvet alma" suçundan fezleke hazırlayarak Adalet Bakanlığı’na gönderdi.
CELAL ADAN DUYURDU ÇERÇEVE YASAYA İMZA ATILDI
21-24-25 -26-27 ve 28. DÖNEM MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ, TBMM BAŞKANVEKİLİ DÜRÜST DEVLET VE SİYASET ADAMI CELAL ADAN YAPTIĞI PAYLAŞIM İLE DUYURDU: ÇERÇEVE YASA İÇİN LİDERİMİZ ÖNDERLİĞİNDE İMZALARI ATTIK