ADAM DOKTOR DEĞİL HAYAT AŞISI
SAĞLIKMersin'in Erdemli ilçesi Devlet Hastanesinde görev yapan Uz.Dr. Mehmet Sağlamoğlu (Ortopedi) yaptığı ameliyatlar ile günün konusu oldu. Yaptığı her ameliyat ile hastaya şifa olan doktora yöre halkı, "o sadece bir doktor değil adeta şifa aşısı" diyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.
MÜTEVAZİ KİŞİLİKLİ İNSAN
Civar illerde yada hastanelerde kimsenin cesaret edip yapamadığı ortepedi alanındaki hastaları, hiç çekinmeden gerekli tahlil ve tetkiki yaparak ameliyata alan ve onları sağlıklarına kavuşturan Uz. Dr. Mehmet Sağlamoğlu, mütevazi ve mütedeyyin kişiliği ile de oldukça çok seviliyor.
Çevreye, doğaya ve yaşama karşı çok duyarlı bir hayat süren Sağlamoğlu, acil ve yaşamsal konularda da Hastanenin sosyal sayfasından tatlı bir ses ile uyarıyor. Deprem konusunda da, Trafik haftasında da, Kan bağışı işinde de aklınıza gelecek olan çok sayıda duyarlılık gerektiren meselelerde halkı bilgilendiren açıklamalar yapıyor.
İlginizi Çekebilir
Bilimsel araştırma: Yaşlanan hücreler yeniden gençleştirilebilir
Bilim insanları, hücrelerin içindeki enerji santralleri olan mitokondrileri yenilemenin yolunu buldu. Nanoflower teknolojisi kullanarak, sağlıklı kök hücrelerin ürettiği fazla enerjiyi, hasarlı ve yaşlanan komşu hücrelere aktaran bu yöntem; kalp, beyin ve kas hastalıkları tedavisinde yeni bir çığır açabilir.
Küba'da sivrisinek ısırıklarından 33 kişi öldü
Stockholm, 2 Aralık (Hibya) - Küba'nın Granma gazetesinin haberine göre, Küba'da sivrisinek kaynaklı hastalıklar nedeniyle 33 kişi hayatını kaybetti.
Kızamık yeniden yayılıyor: Avrupa ve Orta Asya’da vakalar yüzde 47 arttı
DSÖ, 2024 yılında Avrupa ve Orta Asya’da 120 binden fazla kızamık vakası görüldüğünü ve bunun son 25 yılın en yüksek seviyesi olduğunu belirtti.
Fransa: Üst düzey yetkilinin, kadınların içeceklerine ilaç atıp 'deney' yaptığı anlaşıldı
Fransa Kültür Bakanlığı’nın eski insan kaynakları yöneticisi Christian Nègre, iddiaya göre 9 yıl boyunca iş görüşmesine çağırdığı 240’tan fazla kadının içeceğine idrar söktürücü ilaç koydu. Bilgisayarında “Experiments” (Deneyler) adlı bir tablo bulunan Nègre, cinsel taciz ve kimyasal manipülasyon suçlamalarıyla yargılanmayı bekliyor.