BOBİ İLE MIRNAVIN BELEDİYESİ, ŞİMDİ BU OLDU MU?
EKONOMİMersin Büyükşehir’in Hayvan Barınağına verdiği ayrıca hayvan severlere ücretsiz dağıtım yaptığı kedi köpek mamalarını hayvanlar yemiyorlar. Bu konuda çok şikayet var.
ANKARA- Ülke geneli çok sayıda belediye HAYVAN HAKLARI YASASI ve ilgili düzenlemeler yapıldıktan sonra sokak hayvanları için bir kısım çalışmaları başlatmak zorunda kaldılar. Yasa gereği BARINAK yapmakda onların vazifesi, bu hayvanları koruyup, kollamak, bakmak, tedavi etmek de onların işi. Ve bu işler içinde devlet onlara ödenek ayırıyor, hatta bütçeden harcama yapmaları için izinde veriyor. Bu nedenle ülke geneli tüm belediyeler birden bire HAYVANSEVER oldular ve ardı ardına resim çiktirip paylaşımda yapıyorlar. Kimi eli ile mama yedirirken, kimi başını okşarken hayvanlarla resmini paylaşıyor, oluveriyor HAYVAN DOSTU.
Başkanların hayvanlar ile ilgili yaptığı hiçbir iş kendi ceplerinden çıkmıyor. Benim senin verdiğin vergi ile dolan devlet kasasından çıkıyor. Hiçbir belediye başkanı ve meclis üyesi kendi cebinden bu mamaları dağıtmıyor. İHALE yapıp bunları piyasadan satın alıp ağzı olup dili olmayan, konuşamayan bu sessiz ALLAHIN KULLARINA dağıtım yapıyor.
Ancak bazı uyanıklar bu yasa gereği yapılan işi bile sulandırıyorlar. Mersin’de çok sayıda muhtar, hayvan dostu insandan şikayet aldım. Son günlerde dağıtılan yemlerin rezil bir koku içerdiğini, leş gibi koktuğunu, ne kedinin ne köpeğin bu mamaları yemediğini, hayvanların aç kaldığını, bu yüzden kendi imkanları ile gidip piyasadan mama alıp sokak hayvanlarına dağıttıklarını ama bundada başaralı olamadıklarını çünkü sayının çok olduğunu söylüyorlar. Gittim yerinde mamaları kokladımk ve çektim. Hakikaten rezil leş gibi kokuyor. Lağım gibi. Gerçekten hayvanlarda yemiyor. Fotoladım, şimdi yayınlıyorum.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve ilgilileri, o zavallı hayvanların yeminde bir hile dönüyorsa engel olun. Bunu kimden alıyorsunuz, nasıl alıyorsunuz, bu işin teknik şartnamesine uygun mu değil mi, kontrol edeniniz var mı, bu hayvanlar bsunu neden yemiyor, hiç hayvan dostlarına bu yemiyorlarmı diye soruyormusunuz, yada siz hayvanları gözlemliyormusunuz? Hayvanlar aç. Parası bizden çıkıyor. ALLAH RIZASI İÇİN bu hayvanların yemine el atın, Günah, yazık.
Mersin Büyükşehir BOBİ İLE MIRNAV’e festival düzenlemişti. Afişi altta.
Dağıtılan yemin pakedi ve tabaklara konmuş hali….
İlginizi Çekebilir
SAYIŞTAY SİZİ UYARMAKTAN BIKTI, SİZ KAMU MALINA “SAHİP ÇIKMAMAKTAN” BIKMADINIZ!!!
Devletin, tüyü bitmedik yetimin ve şehidin hakkının olduğu BEYTÜLMALINI korumaktan aciz memurları, yasa, kanun, mevzuat, yönetmelik ve bu usuldeki örf âdeti de dinlemiyor, kamu malı peşkeş halde devam ediyor….
Belediye şirketleri denetim dışı kaldı: Yeni düzenleme gündemde
Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, son dönemde artan belediye yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının odağında belediye iştiraklerinin bulunduğunu yazdı. Güngör, bu şirketlerin denetim dışı kaldığını belirterek hükümetin Meclis açıldıktan sonra yeni düzenleme hazırlığında olduğunu aktardı.
MERSİN SANAYİ PLATFORMU: "İHTİSASLAŞMA ‘BÖLÜCÜLÜK’ DEĞİL, ÇAĞIN İHTİYACIDIR"
MERSİN İLİNDE MERKEZDE SANAYİ ODASI KURULSUN DİYE BÜYÜK HRAKET İÇİNE GİREN MERSİNLİ SANAYİCİLERİN OLUŞTURDUĞU MERSİN SANAYİ FLATFORMA, HAKLARINDA ORTAYA ATILAN ASILSIZ KARALAMA İDDİALARINA KARŞI SERT BİR AÇIKLAMA YAPARAK: "İHTİSASLAŞMA ‘BÖLÜCÜLÜK’ DEĞİL, ÇAĞIN İHTİYACIDIR" DİYEREK CEVAP VERDİLER. İŞTE O ÖNEMLİ AÇIKLAMANIN TAM METNİ:
SANAYİ ODASI HABERİMİZE DESTEK YAĞDI
Mersin’de yıllardır sürüncemede kalan ve bir takım çevrelerce Mersin hak ettiği yere gelmesin çabası ile kurulması engellenmeye çalışılan SANAYİ ODASI kurulsun yazımız ile ilgili çok sayıda tebrik ve takdir telefonu aldık.