Boykot çağrısının ardından Erdoğan'dan sürpriz ziyaret
GÜNDEMCumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programının ardından Ankara Söğütözü’nde bir kafeye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye etti; ziyarete Cevdet Yılmaz ve Yusuf Tekin de eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda düzenlenen “Eğitim Ailesi ile İftar Programı”nın ardından Ankara’nın Söğütözü semtinde bir kafeyi ziyaret etti.
Erdoğan, kafede bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklara oyuncak hediye eden Erdoğan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Erdoğan’a ziyarette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de eşlik etti.
Erdoğan ziyarette, vatandaşlarla sohbet etmesinin yanı sıra çocuklara oyuncak dağıttı.
İlginizi Çekebilir
Pakistan, Hindistan'ın yakın zamanda askeri saldırı planladığını iddia ediyor
İstihbarat uyarısı, Hindistan yönetimindeki Keşmir'de 26 kişinin ölümüne neden olan bir saldırının ardından komşular arasında yükselen tansiyondan bir hafta sonra geldi.
Moskova’daki Zafer geçidini tehdit eden Zelenskiy’e Rusya’dan tepki: ‘Barış çabalarını baltalıyor’
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kiev rejimi lideri Vladimir Zelenskiy’i 9 Mayıs Moskova’da düzenlenecek askeri geçit törenine yönelik tehditleriyle barış çabalarını bozmakla suçladı.
Trump, Putin’in Ukrayna’daki çatışmayı sona erdirmek istediğine inanıyor
ABD Başkanı Donald Trump, Rus mevkidaşı Vladimir Putin'in Ukrayna krizine bir çözüm bulmak istediğine inandığını belirtti.
Yolsuzlukla suçlanan kardinal Becciu, Papa Francis'in halefinin seçileceği toplantıya katılmayacak
Vatikan'daki ilk derece mahkemesi tarafından 2023 yılında zimmetine para geçirmekten suçlu bulunan kardinal, günler süren tartışmaların ardından yeni Papa'nın seçileceği toplantıya katılmama kararı aldı.