Demokrat Parti Karaman İl Başkanı Beydili 14 Mayıs'ta Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı: Kandil'den yönetilecek bir Türkiye’ye müsaade etmeyiz
SİYASETKaraman'da CHP'nin milletvekili adaylarını desteklemeyeceklerini açıklayan Demokrat Parti İl Başkanı Emir Musa Beydili'den yeni bir açıklama geldi. Parti binasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını astıran Beydili, "Kandil'den yönetilecek bir Türkiye’ye asla müsaade etmeyiz" diyerek 14 Mayıs seçimlerinde Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Yedili Masa'nın partisine üç kontenjan ayırmasına tepki gösteren Demokrat Parti Karaman İl Başkanı Emir Musa Beydili, 14 Mayıs seçimlerinde CHP'nin milletvekili adaylarını desteklemeyeceklerini açıklamıştı. "CHP ile uzaktan yakından bir alakamız yoktur, çalışmamız söz konusu değildir. CHP'nin çatısı altında siyaset yapmayız. Ne maddi ne manevi yorulmayı uygun görmüyoruz" sözleriyle partisinin ittifak ortağına tepki gösteren Beydili'den yeni bir açıklama geldi.
"Kandil'den yönetilecek bir Türkiye'ye müsaade etmeyiz"
Parti binasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını astıran Beydili, "Kandil'den yönetilecek bir Türkiye’ye biz asla müsaade etmeyiz" diyerek 14 Mayıs seçimlerinde Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi. (Yenişafak)
İlginizi Çekebilir
Meral Danış Beştaş da Demirtaş davasındaki kritik güne işaret etti
DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) Selahattin Demirtaş hakkında verdiği kararların Kobani davasında yargılanan ve halen tutuklu bulunan diğer siyasetçilerin durumunu da doğrudan ilgilendirdiğini söyledi.
ERDOĞAN: “Bizim tek amacımız, bölgede barışın, huzurun, istikrarın güçlü bir şekilde sağlanmasıdır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bosphorus Diplomasi Forumu”nda yaptığı konuşmada, “Genç arkadaşlarımızın şunu bilmesini isterim; Bizim tek amacımız vardır. O da bölgede barışın, huzurun, istikrarın, güçlü bir şekilde sağlanmasıdır. Türkiye olarak işte buna giden yolu açmanın derdindeyiz” dedi.
TEVFİK DİKER: "İ.Küçükkaya,TV100' de Ö.Özel'e sormadı..."
E.MİLLETVEKİLİ TEVFİK DİKER YAZILI BİR MESAJ ATTI. BUNU TÜM BASIN MENSUPLARINA ATAN DİKER, İLGİNÇ TESPİTLERDE BULUNDU. ŞÖYLE:
Diker: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kamu adına teşekkür ediyorum..
"Yolsuzlukla Mücadele Derneğini kuran tek Milletvekili olarak samimi bir şekilde ifade ediyorum" diyen Tevfik Diker bakın nasıl bir yazılı açıklama yaptı: