© Haberanaliz 2023

GÖKTAŞ, İSMAİL GÜL'Ü ZİYARET ETTİ

MERSİNİN SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN İSMİ, MALİ MÜŞAVİR VE EKONOMİST İSMAİL GÜL'Ü MAKAMINDA ZİYARET EDEN ARAŞTIRMACI GAZETECİ YAZAR VE İKTİSATÇI, ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİLER. GÜNÜN ANISINI EKONOMİST İSMAİL GÜL KENDİ SOSYAL HESABINDA YAYINLADI. GÖKTAŞ İSMAİL GÜL'E, ALLAH'IN İZNİ İLE TOROSLAR DA GÜLLER AÇACAK, ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN DEDİ. İŞTE O YAYIN:

"Araştırmacı - Gazeteci Yazar , Çevre ve Tüketici Hakları Koruma Derneği Genel Başkanı Meslektaşım Mali Müşavir Sayın Mustafa Göktaş abim, ziyaretime geldi. Konu Mersinin ekonomik,sosyal kalkınması üzerine projeler , ayrıca Ortadoğu’da Gelişen Siyasi Olaylar Gazze ve Türk İslam birliği idi . İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim"

İlginizi Çekebilir

Yenilenen resmi yazışma yönetmeliği 5 milyar liralık tasarruf sağladı

Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'te dört yıl önce yapılan değişikliklerin ardından kamuda yaklaşık 5 milyar lira tasarruf sağlandığı açıklandı.

AYM'den bazı vakıflarda görev alanlara ilişkin karar

AYM'den bazı vakıflarda görev alanlara ilişkin karar: Emekli aylıkları kesilecek. Anayasa Mahkemesi, Türkiye Maarif Vakfı, Yunus Emre Vakfı, Türkiye Kızılay Derneği, Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Vakfı, Antalya Diplomasi Forumu Vakfı ile Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Vakfında emekli olup da görev alan kişilerin, emekli ve yaşlılık aylıklarının kesilmeyeceğini öngören kuralı Anayasa'ya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti. AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesince Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Vakfına kaynak aktarılmasına ilişkin düzenlemeyi de mali özerklik ilkesiyle bağdaşmadığı gerekçesiyle iptal etti.

MÜ Dünyanın En İyi Üniversiteleri Arasında

Üniversitemiz THEImpactRankings Sıralamasına Göre Dünyanın En İyi Üniversiteleri Arasında

Sinan Ateş davasında görevden alınan savcı terfi etti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), adli ve idari yargıda yaz kararnamesini açıkladı. Kararnamede eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili davadan alınan Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Durdu Özer, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na atandı.

TÜM HABERLER