© Haberanaliz.net 2005

HOCALARIN HOCASINDAN GÖKTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

MERSİN TİCARET LİSESİNİN GÜZİDE ÖĞRETMENLERİNDEN , HOCALARIN HOCASI OLARAK BİLİNEN MEHMET ALİ DELİKTAŞ, OĞLU AK PARTİ MERSİN İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ İŞ İNSANI MUSTAFA DELİKTAŞ İLE BİRLİKTE Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bugün makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Bu ziyaret de memleket ve millet meseleleri gündemde idi.

Göktaş, "Hocamın ellerinden öpüyorum. Binlerce öğrenci yetiştirdiği gibi yüzlercede öğretmen yetiştirdi. Yöresine, obasına çok emeği olan ender insanlardan biridir. Benimde kıymetli hocamdır. Ben Mersin Ticaret lisesi mezunuyum. Kendisinin üzerimizde büyük emeği vardır" dedi.

Mehmet Ali Deliktaş, "Mustafam sen benim yetiştirdiğim kıymetli talebelerimden  birisin. Seni çok uzun yıllardır BASIN mesleği içindeki çalışmalarından ayrıca Siyasi kulvardaki emeklerinden, STK önderliğinden gururla takip ediyorum. Yöremize, milletimize, memleketimize çok büyük emek ve katkıların var. ilkelerinden ödün vermeyen, dik duruşlu, vatan- millet- devlet konusunda tavizi olmayan milliyetçi vatansever bir insansın. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

SENE 1998.. KIYILARI TALAN EDENLERİN SURATLARINA TÜKÜRMÜŞÜZ....

GAZETECİ YAZAR İKTİSATÇI MUSTAFA GÖKTAŞ GAZETECİLİK MESLEĞİNİN HİÇ BİR ANINDA DURMADI. HEP YAZDI. ADALETSİZLİĞİ, HAKSIZLIĞI, YOLSUZLUĞU, AHLAKSIZLIĞI SÜREKLİ DİLE GETİRDİ. MERSİN VE BÖLGESİNDE YAYINDA OLAN O GÜNKÜ GAZETESİ HAVADİS'İN MANŞETLERİ BUNUN KANITI... İŞTE O DÖNEM KIYILARIN KATLİ, ÇEVRENİN YOK EDİLİŞİ, BİNALARIN RUHSATSIZ DİKİLİŞİ, DOLGU ALANININ TALANI, SAĞLIKTAKİ AVANTA DÜZENİ VE BU İŞİN TERÖR HALİNE GELMESİ VE DAHA NELER, NELER... 1998- 99- 2000- 2001- 2002 VE SONRASI 25 YIL HEP YAZILDI ÇİZİLDİ... O ZAMAN YAN GELİP YATANLARIN BU GÜN BİZLERE LAF SÖYLEME HAKKI YOKTUR. BİZ ATTIĞIMIZ MANŞETLER YÜZÜNDEN MAHKEMELERDE AHLAKSIZLARLA, HIRSIZLARLA CEBELLEŞİRKEN, NEREDEYDİNİZ?

ÇETKODER'DEN UFUK ÇAKIR'A TAKDİR VE ONUR BELGESİ

Mersin'in yetiştirdiği SİYASİLERDEN MİLLETVEKİLİ UFUK ÇAKIR'A kısa adı ÇETKODER olan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneğince, çevreye ve doğaya katkıları ile tüketicinin hak ve hukukunun korunmasına yönelik çabalarından dolayı takdir ve onur belgesi verildi.

ÇETKODER'DEN ABDULLAH DUMAN'A TAKDİR VE ONUR BELGESİ

Mersin'in yetiştirdiği değerli bürokrat ve devlet adamlarından Abdullah Duman'a, kısa adı ÇETKODER olan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneğince, çevreye ve doğaya katkıları ile tüketicinin hak ve hukukunun korunmasına yönelik çabalarından dolayı takdir ve onur belgesi verildi.

25 SENE ÖNCE YAZDIK: EMEKLİ AÇ

Ülkemizde bazı şeyler aynı nakarat halinde devam eder gider. Bunlardan birisi EMEKLİNİN GEÇİM DERDİ… Sahibi olduğumuz HAVADİS Gazetesinin 30 Mayıs 2000 tarihli nüshasında “Bütün emekliler aç” başlığını atmışız. Birde mevcut partilerin nasıl bizleri uyuttuğunun altını çizip, “Doğru yol, Fazilet, CHP tingirifistan giderken ANAP yerel yöneticilere iyi giydirdi” başlığını atıp, o gün dönen oyunları, ihaleleri, avantaları, yolsuzlukları dile getirmişiz.. Tam 25 yıl geçmiş… Ne değişmiş?! Biz halen haberanaliz de yolsuzluk, ihalelerdeki fahiş alımları dile getirip, arsızlığı sizlere aktarıyoruz. 42 yıllık meslek hayatımızın her anında aynı çaba, aynı heyecan ve aynı dik duruşu sergiledik. Ne kumpaslara, ne iftiralara uğradık. Ama yılmadık. Bu iş bir duruş ve karakter meselesi…

TÜM HABERLER