MBB BÜYÜK İHALELER DİKKAT ÇEKİYOR: 263.167.090,00 TRY
EKONOMİMersin Büyükşehir Belediyesi yaptığı ihale ve alımlarla dikkatleri üzerinde topluyor. İşte yeni bir ihalesi daha:
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SIFIR ATIK DAİRESİ BAŞKANLIĞI, 2023/44788 İKN numaralı, "BELEDİYE ATIKLARININ KATI ATIK AKTARMA İSTASYONLARINDAN DÜZENLİ DEPOLAMA TESİSLERİNE TAŞINMASI HİZMET ALIM İŞİ" ni ihale ve alıma çıkar.
BU İŞ İÇİN İDARECE GİZLİ OLARAK BELİRLENEN VE KİMSENİN BİLMEMESİ GEREKEN YAKLAŞIK MALİYET: 269.608.715,00 TRY
BU İŞİN SÜRESİ İSE: 04.03.2023 - 30.09.2024
B İŞ İÇİN TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLAIR. 17 SAYFADAN İBARET. ŞARTNAMENİN ALTINA KAŞE BASILIP ELLE İSİM YAZILARAK İMZA ALTINA ALINIR. İSİMLER ŞUNLAR, ALTTA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
BU TEKNİK ŞARTNAME İÇİN DAHA SONRA DÜZELTME METNİDE YAYINLANIR.
İDARİ ŞARTNAME HAZIRLANIR, “İlgili personelinin adı, soyadı ve unvanı: Cihan POLAT Sıfır Atık Yönetimi Şube Müdür V. “ DİYE İBARE KONUR.
BU İŞ İÇİN, 263.167.090,00 TRY BEDEL İLE 17.3.2023 GÜNÜ ÇEVTEM TEMİZLİK İNŞAAT NAKLİYE TURİZM GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ – İSTANBUL İLE SÖZLEŞME İMZALARLAR.
DAHA HENÜZ BU RAKAMIN İÇİNDE KDV YOK.
FATURA KESİMİNDE BİRDE YÜZDE 20 KDV EKLENECEKTİR, RAKAM DAHA DA ARTACAKTIR.
ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN
CEVAP ve DÜZELTME HAKKINA SAYGILIYIZ.
Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.
CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:
batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com
İlginizi Çekebilir
SAYIŞTAY SİZİ UYARMAKTAN BIKTI, SİZ KAMU MALINA “SAHİP ÇIKMAMAKTAN” BIKMADINIZ!!!
Devletin, tüyü bitmedik yetimin ve şehidin hakkının olduğu BEYTÜLMALINI korumaktan aciz memurları, yasa, kanun, mevzuat, yönetmelik ve bu usuldeki örf âdeti de dinlemiyor, kamu malı peşkeş halde devam ediyor….
Belediye şirketleri denetim dışı kaldı: Yeni düzenleme gündemde
Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, son dönemde artan belediye yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının odağında belediye iştiraklerinin bulunduğunu yazdı. Güngör, bu şirketlerin denetim dışı kaldığını belirterek hükümetin Meclis açıldıktan sonra yeni düzenleme hazırlığında olduğunu aktardı.
MERSİN SANAYİ PLATFORMU: "İHTİSASLAŞMA ‘BÖLÜCÜLÜK’ DEĞİL, ÇAĞIN İHTİYACIDIR"
MERSİN İLİNDE MERKEZDE SANAYİ ODASI KURULSUN DİYE BÜYÜK HRAKET İÇİNE GİREN MERSİNLİ SANAYİCİLERİN OLUŞTURDUĞU MERSİN SANAYİ FLATFORMA, HAKLARINDA ORTAYA ATILAN ASILSIZ KARALAMA İDDİALARINA KARŞI SERT BİR AÇIKLAMA YAPARAK: "İHTİSASLAŞMA ‘BÖLÜCÜLÜK’ DEĞİL, ÇAĞIN İHTİYACIDIR" DİYEREK CEVAP VERDİLER. İŞTE O ÖNEMLİ AÇIKLAMANIN TAM METNİ:
SANAYİ ODASI HABERİMİZE DESTEK YAĞDI
Mersin’de yıllardır sürüncemede kalan ve bir takım çevrelerce Mersin hak ettiği yere gelmesin çabası ile kurulması engellenmeye çalışılan SANAYİ ODASI kurulsun yazımız ile ilgili çok sayıda tebrik ve takdir telefonu aldık.