Mersin’de ortalığı karıştıran iddia: Sıra Vahap Seçer’de mi?
EKONOMİmersin odak haber yazdı: Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yönelik sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla gündem olan CHP Muş eski Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, bu defa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’ hedef aldı. Çakır, “Turpun diğer büyüğü de Mersin’de” diyerek Mersin Büyükşehir Belediyesi için yolsuzluk iddialarını işaret etti.
Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından başlayan gerginlik devam ediyor. Bir kesim bu tutukluluğun siyasi olduğunu belirtse de bir başka kesim de CHP’li belediyelerdeki yolsuzluk ve rüşvet iddialarının araştırılmasını istiyor.
Mersin CHP’de il ve ilçe yönetimlerini, kadın ve gençlik kollarını kendi istediği şekilde dizayn etmekle kentte gündem olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medyada gündem oldu. Eski CHP’li Erkan Çakır, sosyal medya hesabından Vahap Seçer’i hedef göstermesinden sonra kentte birçok kesim tarafından sırada Mersin mi var soruları soruldu. Çakır’ın iddiaları ise kent gündemine bomba gibi düştü.
KARA KUTU DOĞUKAN UYAN
Erkan Çakır yaptığı paylaşımda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile aynı karede olan Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ı paylaştı. Çakır yaptığı paylaşımda:’’ Vahap Seçer’in kara kutusu Doğukan Uyan’’ ibaresini kullanması dikkatten kaçmadı.
NELER AÇIKLAYACAK?
Ekrem İmamoğlu’ndan sonra geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 33 konser ihalesi için soruşturma açılmıştı. CHP belediyelerini mercek altına alan hükümetin, önümüzdeki günlerde hangi belediyelere soruşturma açacağı merak ediliyor.
Öte yandan ‘’Turpun büyüğü Mersin’de’’ ifadelerini kullanan Erkan Çakır’ın Vahap Seçer için ne açıklayacağı merakla bekleniyor.
haber ve kaynak: odak haber
https://mersinodak.com/mersinde-ortaligi-karistiran-iddia-sira-vahap-secerde-mi/
İlginizi Çekebilir
AV.HASAN DOYDU HAYKIRIYOR, DUYAN YOK!!!
Mersin’in Erdemli ilçesinde sıfır deniz olduğu kadar birde SİT almanı olan yer için harekete geçen Av. Hasan Doydu ilgili ve yetkilileri uyarıyor, ama kimsenin umurunda olmuyor. NİYE Kİ????
HELAL OLSUN SANA SEÇER!!!
Biz uyardık, o gereğini yaptı. Ancak daha henüz yapılacak çok şey var. Değerli başkan ve genel sekreter bir yazı ve tamim yayınlar, tüm birimlere bildirirseler iyi olur. Bundan böyle kimse bu araçları babasının malı gibi ÖZEL işlerinde kullanmasın.
BU İŞLERİN ARKASINDA KİM VAR
Yürürlükte Tasarruf genelgeleri var. Belediyelerin ekonomik durumu belli… Ama PAZARLIK alımlardan bir türlü vazgeçmiyorlar. Bu pazarlık alımın kime ne faydası var, bu işlerin arkasında kim var?
TOROSLAR BELEDİYESİ ŞAŞIR MIŞ MI?!
TOROSLAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, 2025/92572 İKN numaralı, "DAL PARÇALAMA MAKİNASI" alımı işini Mal - Pazarlık - Pazarlık (MD 21 F) ye göre ihaleye çıkar. İşte detayları ve işin tuhaflığı…