MEZİTLİ DE KİM KİME DUM DUMA
EKONOMİMersin’in Sahil bandı olan Mezitli de İMARLAŞMA ve imar işleri kimsenin umurunda değil herhalde. Önüne gelen SİTE- ŞAHIS- TESİS- İŞLETME kendi evinin bahçesini ve duvarını genişletip, devletin yolunu da için katıp haksız işğal yaptığı gibi, kamu malına zarar da veriyor. Kimse DUR demiyor!!!
Bu kez, Mezitli İstiklal Mahallesi 41015 sokak keyfi şekilde kapatılarak EVYAP sitesinin bahçesini büyütüldüğü iddia edildi. Bu sokak Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile 41013 sokağa açılması gerekiyormuş. Ancak bu kapatma ve haksız işgal yüzünden Vatandaşlar mağdur oluyoruz dediler. Devletin yolunu senelerdir keyfi kapatmak suç değil mi?! Neden kimse bu yolu açmıyor, neden kimse dur demiyor?!
İlginizi Çekebilir
SAYIŞTAY SİZİ UYARMAKTAN BIKTI, SİZ KAMU MALINA “SAHİP ÇIKMAMAKTAN” BIKMADINIZ!!!
Devletin, tüyü bitmedik yetimin ve şehidin hakkının olduğu BEYTÜLMALINI korumaktan aciz memurları, yasa, kanun, mevzuat, yönetmelik ve bu usuldeki örf âdeti de dinlemiyor, kamu malı peşkeş halde devam ediyor….
Belediye şirketleri denetim dışı kaldı: Yeni düzenleme gündemde
Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, son dönemde artan belediye yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının odağında belediye iştiraklerinin bulunduğunu yazdı. Güngör, bu şirketlerin denetim dışı kaldığını belirterek hükümetin Meclis açıldıktan sonra yeni düzenleme hazırlığında olduğunu aktardı.
MERSİN SANAYİ PLATFORMU: "İHTİSASLAŞMA ‘BÖLÜCÜLÜK’ DEĞİL, ÇAĞIN İHTİYACIDIR"
MERSİN İLİNDE MERKEZDE SANAYİ ODASI KURULSUN DİYE BÜYÜK HRAKET İÇİNE GİREN MERSİNLİ SANAYİCİLERİN OLUŞTURDUĞU MERSİN SANAYİ FLATFORMA, HAKLARINDA ORTAYA ATILAN ASILSIZ KARALAMA İDDİALARINA KARŞI SERT BİR AÇIKLAMA YAPARAK: "İHTİSASLAŞMA ‘BÖLÜCÜLÜK’ DEĞİL, ÇAĞIN İHTİYACIDIR" DİYEREK CEVAP VERDİLER. İŞTE O ÖNEMLİ AÇIKLAMANIN TAM METNİ:
SANAYİ ODASI HABERİMİZE DESTEK YAĞDI
Mersin’de yıllardır sürüncemede kalan ve bir takım çevrelerce Mersin hak ettiği yere gelmesin çabası ile kurulması engellenmeye çalışılan SANAYİ ODASI kurulsun yazımız ile ilgili çok sayıda tebrik ve takdir telefonu aldık.