© Haberanaliz.net 2005

MUSTAFA GÖKTAŞ'IN ACI GÜNÜ

ÇETKODER GENEL BAŞKANI GÖKTAŞ'IN ACI GÜNÜ. KAYINVALİDESİ NADİRE MERMER HAKKA YÜRÜDÜ.

Mersin'in Gülnar ilçesi Bozağaç köyünden, aynı zamanda Pozantı Bürücek yaylasından olan, Merhum Muhtar OSMAN'ın kızı, Çevre ve Tüketici Hakları Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Gazeteci- Yazar ve iktisatçıi haberanaliz.net kurucusu Mustafa Göktaş'ın kayınvalidesi, NADİRE MERMER, bugün sabah saatlerinde uçmağa vardı, hakkın rahmetine kavuştu. 

Uzun süredir yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Merhume Nadire Mermer, Mersin'in sevilen Ailelerinden MERMER'lerin oğlu Sabahattin Mermer ile evli, Tülin ve Murat isminde iki çoçuğu, Alperen ve Burak isminde iki torunu vardı. Merhumenin cenazesi pandemi koşulları nedeniyle sade bir törenle Mezitli Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile ikindi vaktinde, mezitli mezarlığında, GÖKTAŞ aile kabristanına defnedldi. Merhumenin akrabaları, yakın çevresi, son yolculuğuna dualar eşiliğinde uğurladılar. Ruhu şad mekanı cennet olsun.NURLAR İÇİNDE UYUSUN.

Merhume Nadire Mermer

 

İlginizi Çekebilir

HÂKİM VE SAVCILARDA ATAMALAR YAPILDI BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VAR

HSK gece yarısı yayınladığı kararname ile hâkim ve savcıların tayinlerini yaptı, atamalarını gerçekleştirdi. İşte Mersin’e gelen ve gidenler…

Almanya'da zehirli tırtıl alarmı: Okullar ve parklar kapandı

Almanya genelinde hızla yayılan zehirli meşe tırtılları paniğe yol açtı. Bazı okullar, parklar ve spor alanları kapatıldı. Helikopterlerle yüzlerce dönüm alan ilaçlanıyor.

Silivri Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu gözaltında

İstanbul'da CHP'li Silivri Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk operasyonunda Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu dahil 17 şüpheli gözaltına alındı.

CHP'de dokuz vekile kesin ihraç istemi

CHP'de mahkeme kararıyla genel başkanlık görevine geri getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun topladığı Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında Özgür Özel'e yakın dokuz milletvekili tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edildi.

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı

Fenerbahçe'deki seçimde Aziz Yıldırım, rakibi Hakan Safi'yi açık farkla geride bırakarak başkanlığa seçildi. Sekiz yıl aradan sonra yeniden başkan olan Yıldırım, "Birbirimize küsmeyeceğiz, birbirimize sarılacağız" dedi.

Körfez'de yine çatışma: Kuveyt ve Bahreyn'den İran'a kınama

Ateşkese rağmen İran ve ABD arasında Körfez bölgesinde karşılıklı saldırılar gerçekleşti. Toprakları İran tarafından hedef alınan Bahreyn ve Kuveyt, bu saldırıları kınadı.

TÜM HABERLER