OYUNLARI BOZAN ALİ BOZAN, ÜSTAT GÖKTAŞA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
GÜNDEMDEM parti Mersin Milletvekili Hak savunucusu Av. Ali BOZAN, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı mesleğinin duayeni Mustafa Göktaş’ı, Mezitli'deki özel çalışma ofisinde çalışma ekibiyle beraber nezaket ziyaretinde bulundu.
Hayatını Devleti, milleti, memleketi ve insanlarına adayan ve bu nedenle de çok büyük ezalar çeken, bedel ödeyen Araştırmacı Gazeteci Yazar ve iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı üstat Mustafa Göktaş’ın bugünkü konukları ülkemizin BARIŞINA VE KARDEŞLİĞİNE imza atan, bunun için çaba harcayan, yürekleri memleket ve insanları için hayırlı ve doğru işler için çırpan bu süreçte devletin ve hükümetin gayretlerine omuz veren DEM milletvekili Av. Ali Bozan ve çalışma arkadaşlarıydı.
Ali Bozan, “Mustafa ağabeyi kendi çocukluğumdan beri tanırım. Mesleğinde öncü, önder, ilkeli bir duruşu vardır. Siyaseten ayrı kulvarlarda olmamıza rağmen kendisinin siyaset dede çok düzgün, dürüst, kişilikli siyaset yaptığını bilen bir insanım. Gerçi şu an siyasetin içinde değil. Mesleğini ise, objektif tarafsız olarak dört dörtlük yapıyor. Üstadımızın kalemi doğrulardan ve haktan yanadır. Kendisini seçildiğim ilk günden bu yana ziyaret etmek istedim, ama her ikimizde yoğun tempo içindeyiz bu güne nasip oldu. Bize gösterdiği misafirperverliği için memnuniyetimizi dile getiriyorum” dedi.
Mustafa Göktaş, “Bu gün beni ziyaret ederek onurlandırdınız, şereflendirdiniz. Ali iyi bir vatan evladı, dürüst ve namuslu bir hukukçu, şerefli bir siyaset insanıdır. Ben Ali seçime girdiği zamanda aynı inançtaydım ve onun hak savunucusu, hak- hukuk ve adalet doğrultusundan sapmayacak bir insan olduğunu, barış ve kardeşlikten yana olduğunu çok çok iyi biliyordum. Ali kendini beğenmiş biri değildir, hiç olmadı. Ali engin gönüllü, mütevazı, her zaman halkın içinde olan, halkın emrinde olan biridir. Siyasetin içinde yuvalanmış işi ticarete dökmüşlerden değildir. Keşke herkes Ali gibi vatanın, devletin, milletin ve kamunun kaynaklarına çıkarlarına sahip çıkabilse. TBMM çatısında keşke her partide Ali gibi 10 adam olsa. İnanın bu memleket düzelir” dedi.
Bir soru üzerine Vekil Ali Bozan, “ içinde bulunduğumuz coğrafya kritik bir alanda. Elbette içte de dışta da bizim kardeşlik ve barışımızı bozmak isteyenler olacak. Ama biz Hükümetin çizdiği yolda, Sn. Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu sorumluluğun bilincinde, kendi tabanımız ve kendi partimizin duyarlılığı ile yol yürümeye katkı sunmaya devam edeceğiz. Hiç kimse insanlarımızla birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, kardeşliğimize zeval veremeyecektir. Çabamız hak, hukuk, adaletin hepimize eşit ve adil bir süreçte cereyan etmesidir. Gündemde olan GENEL AF meselesinde ise, kişiye karşı işlenen suçlar meselesi vardır, devlet kendine karşı işlenen suçlarda affetme yetkisine haizdir. Ancak diğerinde tarafların uzlaşması gerekir. Bu gün cezaevlerinde fikir ve düşünce suçlusu olarak yatanlar, yazdığı için, siyasi suçu olduğu için yani kamu davası açılarak yatanlar var. Devletin bunlarla ilgili açılan davalarda affetme hakkı var, bununla ilgili çalışmalar yapılabilir ve bizde buna kayıtsız kalmayız. Ama adam gitimiş canavarca palanlarla insan öldürmüş, bunun affına da sıcak bakmak doğru değil. Elbette hükümet ve yetkililer, TBMM çatısındaki partilerin temsilcileri oturup bunu tartışarak toplumun çıkarına, ülkenin yararına bir şekle getirebilirler” dedi.
Yaptığı örnek çalışmalarla "oyunları bozan Ali Bozan" olarak yöresinde anılan DEM parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan çalışma arkadaşları ile Üstat Göktaş’ın makamındalar.
Üstat Göktaş, Ali Bozan’ı yanaklarından öperek, iyiki arsın, iyiki bizim Mersin vekilimizsin, Allah’a emanet ol, Allah yar ve yardımcınız olsun diyerek uğurladı.
İlginizi Çekebilir
MERSİN VALİSİ TOROS’UN ACI GÜNÜ: BABASI HAKKA YÜRÜDÜ
Mersin Valisi Atilla Toros’un muhterem babası CAHİT TOROS hakkın rahmetine kavuştu. İzmir'de toprağa verildi.
SEVİLEN İŞ İNSANI YAYINCI SİNAN KOÇ ÜSTAT GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
Mersin’de turizm sektöründe çok büyük işlere imza atan aynı zamanda kısa süre önce yayıncılık sektörüne de el atarak, kıymetli basın yayın organlarının hayata geçmesini sağlayan, bölgenin sevilen ve saygı duyulan ismi SİNAN KOÇ, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, 42 yıllık üstat gazeteci olarak bilinen, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a bu gün nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret de memleket ve millet meseleleri ön planda idi.
NUR TURİZM SAHİBİ İŞ İNSANI AHMET NUR’DAN ÜSTAT GÖKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ
Mersin’in sevilen ve saygı duyulan Turizm işletmecisi, Köksallar seyahat ve Mersin Nur turizm otobüs firmalarının sahibi, iş insanı, Ahmet Nur, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, mesleğinin duayeni ve Üstadı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret de memleket ve millet meseleleri ön planda idi.
UZ.DR. ALİ ÖZ ÜSTAT’IN YANINDAYDI
Mersin ve yöresinin sevilen ve saygı duyulan ismi, Tıp camiasının yüz aklarından, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilliğini onurlu bir şekilde iki dönem ifa eden, son yerel seçimlerde CUMHUR İTTİFAKI Toroslar ilçesi Belediye Başkan adayı olan Uz. Dr. Ali Öz, çalışma arkadaşları ile birlikte ( Toroslar MHP meclis üyesi Hayrettin Orgun, iş insanı Şahin Işık) Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, mesleğinin duayeni ve Üstadı, Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret de memleket ve millet meseleleri ön planda idi.