Polis ekiplerinden İBB'ye operasyon: MEDYA AŞ'nin bilgisayarına el konuldu
GÜNDEMİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz hafta İBB’ye bağlı Medya AŞ’nin ihaleleriyle ilgili harekete geçti. Bu kapsamda, şirketten ihale alan 21 firmaya dair bilgi ve belgeler talep edildi. Bugün ise polis ekipleri Medya AŞ’ye giderek muhasebe kayıtlarının bulunduğu bilgisayara el koydu.
CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Medya AŞ'de, savcılık talimatıyla mali suçlar polisleri tarafından arama gerçekleştirildi.
21 ŞİRKETLE İLGİLİ BELGE TALEBİ
Soruşturma kapsamında, Medya AŞ'den ihale alan 21 şirketle ilgili bilgi ve belge talep edildi.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT ONGUN
İBB'nin iştiraklerinden biri olan İstanbul Medya AŞ'nin yönetim kurulu başkanlığını Murat Ongun, genel müdürlüğünü ise Pınar Türker üstleniyor.
Ayrıntılar geliyor...
İlginizi Çekebilir
Pakistan, Hindistan'ın yakın zamanda askeri saldırı planladığını iddia ediyor
İstihbarat uyarısı, Hindistan yönetimindeki Keşmir'de 26 kişinin ölümüne neden olan bir saldırının ardından komşular arasında yükselen tansiyondan bir hafta sonra geldi.
Moskova’daki Zafer geçidini tehdit eden Zelenskiy’e Rusya’dan tepki: ‘Barış çabalarını baltalıyor’
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kiev rejimi lideri Vladimir Zelenskiy’i 9 Mayıs Moskova’da düzenlenecek askeri geçit törenine yönelik tehditleriyle barış çabalarını bozmakla suçladı.
Trump, Putin’in Ukrayna’daki çatışmayı sona erdirmek istediğine inanıyor
ABD Başkanı Donald Trump, Rus mevkidaşı Vladimir Putin'in Ukrayna krizine bir çözüm bulmak istediğine inandığını belirtti.
Yolsuzlukla suçlanan kardinal Becciu, Papa Francis'in halefinin seçileceği toplantıya katılmayacak
Vatikan'daki ilk derece mahkemesi tarafından 2023 yılında zimmetine para geçirmekten suçlu bulunan kardinal, günler süren tartışmaların ardından yeni Papa'nın seçileceği toplantıya katılmama kararı aldı.