AMBULANS OLACAKTI TAKSİ OLDU İYİ Mİ?!
SİYASETBir önceki dönemde tamamen israf olduğu ortada olan Helikopter işi sözde Ambulans helikopter olarak halka sunulacaktı ve bu seçmene bu şekilde kitapçıklarda tanıtılmıştı. Sonra alında ve makam aracı gibi kullanıldı. Maliyeti ise oldukça çok… Üstelik ikide pilotu var. Aylıkları yakışır. Yıllardır bu helikopter için masraf yapılıyor. Ambulans olamadı tabi. Pilotlara ayrı maaş… Helikopter pistlerine ayrı para… Birde pistlerin eksiği gediği hiç bitmiyor. Bizde durumu daha önce defalarca dile getirdikten sonra belki bir değişiklik olur, halkın çıkarı ve yararı düşünülür diye bir kez daha 17 Mayıs 2019 günü gündeme taşıdık ve aşağıdaki linkteki haberi yaptık.
AMBULANS OLACAKTI TAKSİ OLDU İYİ Mİ?!
Bir önceki dönemde tamamen israf olduğu ortada olan Helikopter işi sözde Ambulans helikopter olarak halka sunulacaktı ve bu seçmene bu şekilde kitapçıklarda tanıtılmıştı. Sonra alında ve makam aracı gibi kullanıldı. Maliyeti ise oldukça çok… Üstelik ikide pilotu var. Aylıkları yakışır. Yıllardır bu helikopter için masraf yapılıyor. Ambulans olamadı tabi. Pilotlara ayrı maaş… Helikopter pistlerine ayrı para… Birde pistlerin eksiği gediği hiç bitmiyor. Bizde durumu daha önce defalarca dile getirdikten sonra belki bir değişiklik olur, halkın çıkarı ve yararı düşünülür diye bir kez daha 17 Mayıs 2019 günü gündeme taşıdık ve aşağıdaki linkteki haberi yaptık.
http://www.haberanaliz.net/magazin/helikopterin-mersine-maliyeti-ne/4847
lütfen linki tıklayıp bir okuyunuz…
Belediye borç batağı içinde… Alım satımlarda hile-i şeriye dönmüş. Bir kısmı Adliyelik olmuş. Bir kısmı Sayıştay raporlarına girmiş.
Büyükşehirin yeni yönetimi ve meclisi bunların hesabını soracağı yerde, herkese gözünü ve kulağını kapatıp yol yürümeye devam ediyor.
TASARRUF GENELGELERİNİN revaçta olduğu, birçok CHP’li belediyenin makam arabası uygulamasından vazgeçtiği, gereksiz harcamalara dur dediği, yapılan tüm kirli ve pis işlerin üzerine gidildiği bir ortamda MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TAVRINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.
Geçmiş dönemin AMBULANS HELİKOPTER olacak dediği ve bir türlü ambulans olamayan israf kulesi helikopter şimdi taksi olmuş.
Bunu da bülten olarak geçtiler yayınladık. İşte o haberin linki:
http://www.haberanaliz.net/gundem/hava-taksi-hizmeti/5243
Mersin ilinde HELİKOPTER TAKSİ kullanabilecek kaş kişi var?
Halka bunun getirisi ne?
Kamuoyunu böyle abuk subuk, hoptirinam işlerle niye oyalıyorsunuz?
Bu Helikoptere harcanan para ile Mersin’e ne kadar hizmet edersiniz?
Mersin’e ve Mersin’liye yapacağınız işleri ve tasarrufları neden sormuyorsunuz?
Sizin kent konseyleriniz ne iş yapar?
Halk günlerinde halka neden danışmıyorsunuz?
Ya siz hizmet etmenin mi, yoksa başka işlerin peşinde misiniz?
İlginizi Çekebilir
Rusya’da Devlet Duması seçimlerinde oy verme işlemi başladı
Rusya’da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması milletvekillerinin belirleneceği seçimler için ilk oy verme işlemi Kamçatka bölgesinde başladı. Rusya’da üç gün sürecek oylama süreci 20 Eylül’de sona erecek.
Avrupalı liderler, saldırıya uğrayan Suudi boru hattı sonrası dizel zammını frenlemeye çalışıyor
Kuşatma altındaki Hürmüz Boğazı’na alternatif olarak kullanılan bir boru hattına düzenlenen saldırı, dünya genelinde yakıt fiyatlarını daha da tırmandırma riski taşıyor.
İsveç'te seçimleri merkez sol kazandı: Başbakan Kristersson istifa etti, koalisyon pazarlıkları başlıyor
İsveç Başbakanı Ulf Kristersson istifa ederek meclis başkanının parti liderleriyle resmi görüşmelere başlamasının önünü açtı.
Metsola: Avustralya ve Yeni Zelanda, Kanada'nın ardından AB'nin 'ortak üyesi' olabilir
Euronews'e konuşan Metsola, Kanada ile 'ortak üyelik' önerisinin, benzer görüşlü ülkelerle iş birliğini güçlendireceğini açıkladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 69 yeni atama kararı
Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına 4 atama yapıldı, 39 ilin emniyet müdürü değişirken, 24 il emniyet müdürü de merkeze alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 27 Mayıs mesajı: Menderes, Zorlu ve Polatkan'ı andı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs'ın 65'inci yılında Başbakan Adnan Menderes ile Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ı rahmetle yâd etti.