DP MERSİN İL BAŞKANLIĞINA HÜSEYİN KARAGÖZ ATANDI
SİYASETDemokrat Parti Mersin İl Başkanlığına Hüseyin Karagöz atandı.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın imzası ile yapılan tebliğatla, partinin Mersin İl Başkanlığına Hüseyin Karagöz atandı.DP Genel idare kurulunun 4 kasım 2020 günlü kararı ile bu göreve atanan Karagöz çalışmalarına başladı. Bilindiği üzere Karagöz, En son olarak İYİ parti Akdeniz teşkilatında görev yapmıştı. Yerel seçimlerde İYİ parti saflarında çok çaba harcamıştı. Genel Merkez'in Asım Kaleli ve Ahmet Uyanık'ı bu işlerle ilgili 30 gün önce görevlendirmesi üzerine Hüseyin Karagöz yörede yapılan araştırma sonucu bu işi yapacak en iyi isim olduğu geçen hafta belirlenerek GİK'e sunulduğu sonucunda ise atamanın yapıldığı öğrenildi.
HÜSEYİN KARAGÖZ AŞAĞIDA
ATAMA YAZISI AŞAĞIDA
İlginizi Çekebilir
Eski Bakan Agâh Oktay Güner Hayata Veda Etti
Kültür ve Turizm eski bakanlarından Agâh Oktay Güner vefat etti. TBMM’de farklı dönemlerde milletvekili olan Güner, yazar ve hatip kimliğiyle tanınıyordu.
ERDOĞAN: “Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Müfredatta yaptığımız düzenlemeleri, öğretmenlerimizin özlük haklarında ve çalışma koşullarında yaptığımız iyileştirmelerle destekliyor, okul ve dersliklerimizin fiziki ve teknik imkânlarını güçlendiriyoruz. Hükûmetlerimizin en büyük yatırımı eğitime, dolayısıyla insanadır” dedi.
Erdoğan: “Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına kavuşturmuş oluyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Bugün Malatya'da 300 bininci konutun anahtarını teslim ediyoruz. Bugün itibarıyla deprem bölgesindeki her 3 hak sahibi vatandaşımızdan 2’sini yeni yuvasına hamdolsun, kavuşturmuş oluyoruz” dedi.
İstanbul'un bazı ilçelerinde gösteri ve eylem yasağı
İstanbul'un bazı ilçelerinde miting, basın açıklaması, gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı.