© Haberanaliz 2023

Kamuoyu Açıklama Bekliyor…

Mersin Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Müdürlüğündeki Ay Yıldızlı bayrak MERULAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ülkü Çataklı’nın emri ile mi indirildi?

Mersin Büyükşehir Belediyesi  Makina İkmal Müdürlüğündeki Ay Yıldızlı bayrak MERULAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Ülkü Çataklı’nın emri ile mi indirildi?

        Sökülen Ayyıldızın hangi mazeretle hangi yasal gerekçeyle sökülürse sökülsün vatandaşlar tarafından çok büyük bir buruklukla karşılandı. Gazetemizi arayan bir çok vatandaş böyle bir olay güneydoğuda yapılsa insanlar normal karşılayacak ta, çukurovanın kalbi milliyetçi başkan Burhanettin Kocamaz’ın belediye başkanlığı yaptığı bir belediyede yapılması olacak iş değil diyerek kasıtlımı yapıldığı düşünülerek manidar karşılandı.

        Cadde ve sokaklarda o kadar kötü malzemelerle üretilmiş ve yıpranmış bayraklar dururken, Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapacak bütün işleri bitirdiniz de sanat abidesi gibi yapılmış bir bayrağın sökülüp atılmasına mı sıra geldi? Bu yanlış davranışın en kısa sürede düzeltilip kamuoyuna detaylı bir açıklama yapılacağını beklediklerini söylediler.

kaynak: özge haber

link: http://ozgehabertarsus.com/2016/06/17/kamuoyu-aciklama-bekliyor/

İlginizi Çekebilir

Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt gecikmedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etmemiş ve bugün yaptığı açıklamada "Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli'nin sözlerine mazbata töreni sonrası yanıt veren Dervişoğlu, "Bir kişi öyle dedi diye bir büyük camianın gönlünü kıramam" dedi.

Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi?

Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? Bahçeli gerekçesini açıkladı, parti grubu ayakta alkışladı. Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanlığına seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediğini de açıkladı. Bahçeli, ''Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz'' dedi. Bu sözler parti grubundakiler tarafından ayakta alkışlandı.

DEMOKRAT PARTİDE BİR ÖNEMLİ İSTİFA DAHA

Genl Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp: "Milletimizin beklediği değişimi merkez siyasetin temsilcisi ve makulün adresi @_DemokratParti kadrolarından başlamasını zorunlu gördüğümden, 27.10.2018 tarihinden bu yana sürdürmekte olduğum Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı/Ekonomik İşler Başkanı görevinden istifa ettim." diyerek kendi sosyal medya hesabından açıklama yaprı.

EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla ortak bir yazılı mesaj yayınladı. Akdeniz’de, işçi ve emekçi dostu bir yönetimi inşa edeceklerini ifade eden Eş Başkanların mesajı şöyle;

TÜM HABERLER