MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E 2 BUÇUK MİLYONLUK BAYRAM ŞEKERİ VE HEDİYELİK EŞYA
EKONOMİMersin’in CHP’li Büyükşehir Belediyesi Zaman zaman Baskı ve kırtasiye, bayram şekeri, hediyelik eşya gibi alımları da yapıyor. Bu kez PAZARLIKLI bir alım yapmışlar. İşte o alım ve ihale bilgileri, kimden alındığı, kaç paraya alındığı:
İhale numarası: 2022/229862, İşin adı: HEDİYELİK EŞYA VE BAYRAM ŞEKERİ ALIMI işi. İhale ve alım usulü: PAZARLIK USULÜ, Sözleşme Bedeli: 2.243.800,00 TRY, Tarihi: 29.4.2022, İşi alan Firma: CEYLAN TUĞAY, (Mersin firması) Bu iş için 5 kişi doküman indirmiş, 2 kişi teklif vermiş, 2 geçerli teklif çıkmış.
SÖZLEŞME BEDELİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA
Hatırlayacaksınız, bu konuda biz daha önce bir haber daha yapmıştık. işte linki: https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-buyuksehirin-baski-isleride-hep-ayni-firmaya-16546
Para yok deniyor, hizmet yapamıyoruz deniyor, ama hediyelik eşya ve bayram şekerine 2.243.800 TL yani 2 milyon 2 yüz 43 bin 8 yüz lira para harcıyorlar. Eski para ile 2,5 trilyon. Bu kadar para ile kaç ton şeker alındı, kaç parça hediyelik eşya alındı ve kimlere nasıl dağıtılacak?! Allah aşkına Ne gerek var?
haberanaliz.net / ÖZEL
İlginizi Çekebilir
15 günlük süreniz var! E-Devlet üzerindeki işlemlerinizi kontrol edin
Tapu sahipleri dikkat! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), binlerce kişiye tebligat göndererek 15 günlük kritik süreyi başlattı. Gayrimenkul alım-satımı yapanlar için vergi incelemesi kapıda. Peki, 15 gün içinde ne yapmalı? Kimler ceza alabilir? İşte tapu sahiplerini bekleyen sürecin detayları...
Gıda katkı maddeleri yönetmeliğinde değişiklik
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Türk Gıda Kodeksi kapsamında yaptığı yönetmelik değişikliği yürürlüğe girerken, gıda işletmecilerinin yeni hükümlere uyum için 1 Mart 2026'ya kadar süre tanındı.
Türkiye’nin ilk elektrikli zırhı sahaya indi: Sesiz ve güçlü
Türkiye'nin savunma sanayiinde tarihi bir adım atıldı. Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye'nin ilk elektrikli zırhlı personel taşıyıcısı (E-ZPT), kalifikasyon testlerini başarıyla tamamlayarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi.
Almanya'da bir buçuk milyon konut açığı
Almanya'da konut açığı giderek büyüyor. Yapılan bir araştırmaya göre ülke genelinde yaklaşık 1,4 milyon konut eksik.