MERSİNLİLER: BURASI OTOBÜS DURAGI MI YOKSA OTOPARK MI?
EKONOMİMersin cadde ve sokakları oldukça denetimsiz diyen vatandaşlar, e- posta atarak durumu aktarıyorlar. Kent içinde ara sokaklar dahil kaldırımlar otopark gibi kullanıldığı, otobüs duraklarının bile işgal edildiğini otopark gibi araç park edildiğini bildiriyorlar. Yok mu bu işleri düzenleyecek ve bu kargaşaya dur diyecek birileri?!
Mersin ana caddeleri bile saglı sollu otopark gibi kullanılırken, Eski emniyet ve Valilik binası yanı Anadolu hayat iş hanı önü (Sağlık il müdürlüğünün ek binası) üst geçitin olduğu yerdeki BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE HALK OTOBÜSLERİNİN indir bindir yaptığı ana durakların cep içlerine araç park edenler, başta otobüs şoförleri olmak üzere vatandaşları çileden çıkarıyorlar. Trafiği kitledikleri gibi, otobüslerin oradan rahatlıkla geçmelerine de engel oluyorlar. Vatandaşlar, "nerede bu TRAFİKÇİLER. neden yoklar. Neden burada aracını park edenlere yasal işlem yapmıyorlar. Otobüs durağına araç park edilir mi? Bu nasıl ciddiyetsizlik. Bir iki kez fahri müfettişler ceza kesti diye aracını oradan kaldıranlar şimdilerde sabahtan akşama kadar aracını oraya park yapıyorlar. Böyle bir uygulamaya kim nasıl izin veriyor?!" demekteler.
Bugün saat 13.27 de çekilen aşağıdaki fotoları okurumuz attı.
İlginizi Çekebilir
ÇETKODER GENEL BAŞKANI GÖKTAŞ, TÜKETİCİLERE SESLENDİ
Göktaş yaptığı açıklamada: “Ticaret Bakanlığı, yenilenmiş ürünlerin kapsamına televizyonları da alırken, söz konusu ürünler için 14 günlük şartsız cayma hakkı tanındı. Bakanlığın hazırladığı "Yenilenmiş Ürünler Hakkında Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikle, kullanılmış malların yenilenmiş olarak tekrar satışa sunulmasına ilişkin uygulama usul ve esasları düzenlendi. Ancak bu konuda biraz geride kalındı, yani geç kalındı. Yine de önemli bir gelişme” dedi. Ve bir dizi uyarıda tavsiyede bulundu.
CHP'li Adalar ve Silifke belediye başkanları tutuklandı
CHP'li belediyelere yönelik operasyonlar kapsamında daha önce gözaltına alınan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ile Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut tutuklandı.
CHP'li Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan dahil 37 gözaltı
CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Adalar Belediyesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında sabah saatlerinde dört ilde operasyon düzenlendi.
Silifke Belediyesi'ne operasyon. Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı var
Mersin'de CHP'li Silifke Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un da aralarında bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı.
TOROSLARIN BAŞKANI DOĞRUDAN TEMİNİ ÇOK MU SEVİYOR?
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Ayrıca birbirine benzeyen işlerin toplu halde ihaleye çıkması daha doğru değil mi? Neden aynı işler aynı kişilerden sık sık alınıyor? İşte 2 aylık doğrudan teminlerden bazıları:
SİLİFKE- MUT- YENİŞEHİR- TOROSLAR İHALELERİNE BAKIN HELE…
Yürürlükte tasarruf genelgeleri var. Devletin kör kuruşunun hesabını yapmak lazım. Ama gerekli gereksiz, abartılı alımlar milletin canını sıkıyor. Bu kez SİLİFKE- MUT- YENİŞEHİR- TOROSLAR Belediyelerinin ihalelerine baktık ve aktarıyoruz: