MUSTAFA GÖKTAŞ'IN ACI GÜNÜ
GÜNDEMÇETKODER GENEL BAŞKANI GÖKTAŞ'IN ACI GÜNÜ. KAYINVALİDESİ NADİRE MERMER HAKKA YÜRÜDÜ.
Mersin'in Gülnar ilçesi Bozağaç köyünden, aynı zamanda Pozantı Bürücek yaylasından olan, Merhum Muhtar OSMAN'ın kızı, Çevre ve Tüketici Hakları Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Gazeteci- Yazar ve iktisatçıi haberanaliz.net kurucusu Mustafa Göktaş'ın kayınvalidesi, NADİRE MERMER, bugün sabah saatlerinde uçmağa vardı, hakkın rahmetine kavuştu.
Uzun süredir yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Merhume Nadire Mermer, Mersin'in sevilen Ailelerinden MERMER'lerin oğlu Sabahattin Mermer ile evli, Tülin ve Murat isminde iki çoçuğu, Alperen ve Burak isminde iki torunu vardı. Merhumenin cenazesi pandemi koşulları nedeniyle sade bir törenle Mezitli Mezarlığında kılınan cenaze namazı ile ikindi vaktinde, mezitli mezarlığında, GÖKTAŞ aile kabristanına defnedldi. Merhumenin akrabaları, yakın çevresi, son yolculuğuna dualar eşiliğinde uğurladılar. Ruhu şad mekanı cennet olsun.NURLAR İÇİNDE UYUSUN.
Merhume Nadire Mermer
İlginizi Çekebilir
Yolsuzlukla suçlanan kardinal Becciu, Papa Francis'in halefinin seçileceği toplantıya katılmayacak
Vatikan'daki ilk derece mahkemesi tarafından 2023 yılında zimmetine para geçirmekten suçlu bulunan kardinal, günler süren tartışmaların ardından yeni Papa'nın seçileceği toplantıya katılmama kararı aldı.
AB hükümetleri, iklim politikaları hakkındaki dezenformasyonla mücadeleyi görüşüyor
AB'nin iklim ve çevre politikalarını hedef alan dezenformasyon ve propaganda faaliyetleri, İspanya ve Portekiz’deki felaket niteliğindeki elektrik kesintisinden yalnızca bir gün sonra, Salı günü çevre bakanlarının gündemindeydi.
Trump'ın vergileri Çin'e bir hediye: ABD'nin güvenilirliğini zayıflattı
ABD medyası, Başkan Donald Trump'ın uyguladığı gümrük vergilerinin, Çin lideri Şi Cinping için ‘gerçek bir hediye’ haline geldiğini, zira dünya genelinde ABD'ye olan güvenin sarsıldığını belirtti.
DUAYEN BELEDİYE BAŞKANI BOLAT ÜSTAD GÖKTAŞ’I ZİYARET ETTİ
ARAŞTIRMACI Gazeteci Yazar ve iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı, haberanaliz.net kurucusu, Havadis Gazetesi Sahibi Mustafa Göktaş’ı Mersin MEZİTLİ ilçesi özel ofisinde ziyaret etti. Bu ziyaret de memleket meseleleri konuşulurken, Bolat’ın Mersin Seçilmiş Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri Dayanışma Derneği’ni kurduğu otaya çıktı.