TOROSLAR CHP ŞAHA KALKTI: BİRİZ BERABERİZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOROSLAR CHP ŞAHA KALKTI: BİRİZ BERABERİZ
Mersin'in merkez ilçelerinden olan TOROSLAR ilçesinde CHP adayının belirlenmesi üzerine o yörede sevilen ve saygı duyulan ailelerinden olan Önal ailesinin ferdi HASAN ÖZALP ÖNAL'da, partisinin açıkladığı adaya desteğini açıklayarak, biriz beraberiz diyerek, her tür fitne ve fesadı elimizin tersi ile itip hizmete talibiz dedi..

İşte Önal'ın paylaşımındaki içerik:

"Değerli TOROSLAR Halkı, 5 yıldır sürdürmekte olduğum Mersin Büyükşehir ve Toroslar Meclis Üyeliği görevimi, gece gündüz demeden, iyi günde- kötü günde, düğünde, cenazede, bayramda sizlerle, sizlere hizmet etmenin gururu ve onuru ile tamamlamış bulunmaktayım. Son 3 yıldır ise ailemin, dostlarımın ve sizlerin desteğiyle, Mutlu ve Modern Toroslar için, Toroslar Belediye Başkanı olmak için çıktığım yolda bana desteğini esirgemeyen sağcısı, solcusu, Kürdü, Türkü , Çerkez’i, Alevi’si, Sünnisi, Şafisi tüm Toroslar Halkına çok teşekkür ederim. İçinde bulunduğumuz Siyasi konjektür ve oluşumlar nedeniyle aday gösterilmemiş olsam da, Siyasette tek hedefi hizmet olan bir siyasetçi olarak, Halkıma hizmet için, partimi en üst noktaya taşımak, Büyükşehir ve Toroslar’ı kazanmak için arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışacağız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer olmak üzere Toroslar’da görevi alan arkadaşımız Abdurrahman Yıldız’a ve tüm adaylarımıza başarılar dileriz. Biriz, Beraberiz , Biz Toroslarız."

HASAN ÖNAL İLE ABDURRAHMAN YILDIZ EL ELE AYDINLIK VE GÜZEL GÜNLERE

Toroslar yöre halkı, "Biz evladımız ALADAĞLI Abdurrahman'ıda, ARPAÇ'lı Hasan'ımızıda biliyoruz. Cumhur ittifakı bileşenlerinin karalamaları tutmaz. Bu yörede yaşayan halk da karşılığı olan tertemiz isimler ile seçime giriyoruz. Hepsi seçim bölgesinde ikamet eden tertemiz isimler. Birde kendi listelerine baksınlar. Adayları başka ilçede oturuyor, meclis üyelerinin çoğu başka ilçelerden yazılı ama kalkıp bize laf yetiştiriyorlar. Irkçılık ve ötekileştirme bizim kitabımızda yok. Toroslar bu kez CHP'nin olacak ve yöremiz insanca uygarca hizmeti en iyi şekilde alacak" dediler.

 


CHP, Toroslar’da Yörük aday Abdurrahman Yıldız ile seçime girdiÖnceki Haber

CHP, Toroslar’da Yörük aday Abdurrahman...

Tevfik Diker Turgut Altınok' un ATO'daki toplantısındaSonraki Haber

Tevfik Diker Turgut Altınok' un ATO'daki...

Başka haber bulunmuyor!