GÖKTAŞ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
GÜNDEMAraştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, bugün sabah saatlerinde Mersin'in Akdeniz ilçesi Puğkaracadağ mahallesindeki ikametinin olduğu yerde ilkokulda ikinci turda da oyunu kullandı.
Araştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, bugün sabah saatlerinde Mersin'in Akdeniz ilçesi Puğkaracadağ mahallesindeki ikametinin olduğu yerde ilkokulda oyunu kullandı.
İlginizi Çekebilir
Vatan sevdalıları vakfı Gazze'ye yardıma koştu
"Vatan Sevdalıları Vakfı olarak, yüreği Gazze’deki mazlum kardeşlerimiz için atan herkesi saygıyla selamlıyoruz" diyerek bir yazılı basın açıklaması yapan Vatan Sevdalıları Vakfı :
11. Yargı Paketi yürürlüğe girdi: Deprem suçları kapsam dışı bırakıldı
11. Yargı Paketi TBMM'de kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe giren paketle, deprem kaynaklı meydana gelen öldürme suçları düzenlemeden. çıkarıldı.
Bakan Tunç duyurdu: Cezaevlerindeki tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır" dedi.
Urfa'da devlet dairesi ödeneğini kendi hesabına geçiren memurlara operasyon: 25 kişi gözaltına alındı
Urfa'da, bir kamu kuruluşuna gelen ödeneklerin bir kısmını kendisi ya da yakınlarının banka hesaplarına aktararak zimmetine geçirdiği gerekçesiyle 24 şüpheli gözaltına alındı.