HOŞGELDİN BEBEK PROJESİNE HARCANAN PARAYA BAKIN
EKONOMİMersin Büyükşehir Belediyesi “Yeni Doğan Destek Paketi” adı altında Belediye olarak yeni bebek sahibi ailelere bebeklerinin büyüme aşamasında destek sağlamak amacıyla; Yeni doğan için hazırlanan ve içerisinde 1 paket bebek bezi, 1 adet alt açma bezi, 1 adet zıbın takımı, 1 adet biberon, 1 adet ateş ölçer, 1 paket ıslak mendil, 1 adet bebek şampuanı, 1 adet bebek havlusu, 1 paket sabun tozu içeren bebek bakım çantasını teslim etmek için ihale açtı. Milyonlar oraya harcandı. İşte o detaylar:
2024/599651 ihale numarası ile, “HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA BEBEK MALZEMESİ ALIMI” işini, ihaleye çıkar. Bu iş için 13 kişi dosya bakar, 7 kişi teklif atar, 6 kişinin teklifi geçerli çıkar. Bir kişide iş kalır.
İşi alan firma: YILMAZOĞULLARI GIDA ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ – ADANA
İşin yaklaşık maliyeti: 12.058.875,00 TRY
İşin süresi: 09.07.2024 - 06.09.2024
İşin 09.07.2024’te imzalanan sözleşme bedeli: 5.144.625,00 TRY
Yani 5 milyon yüz 44 bin 6 yüz 25 lira...
Eski para ile 5,1 TRİLYON.
Daha bu para içinde KDV de yok.
Onu da ekleyin... Rakamın büyüklüğüne bakın...
BİRDE BU PROJE KAPSAMINDA BAKIN BU YARDIM ŞARTLARI NE, ŞARTLARA GÖRE BU İŞTEN KİM FAYDALANIYOR:
İstenilen Belgeler
- Bebeğin / bebeklerin arkalı-önlü kimlik fotoğrafı ya da doğum belgesi.
Önemli Notlar:
- Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Destek paketine Mersin’de ikamet eden ve 0-1 ay arası bebeği olan vatandaşlarımız başvurabilmektedir.
- Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.
- Başvurunun yapılabilmesi için başvuru esnasında bebeğin önlü-arkalı kimlik fotoğrafının ya da doğum belgesinin yüklenmesi gerekmektedir.
- Başvuru formunda size en yakın teslimat noktasını seçmeniz gerekmekte olup paketinizi sadece seçtiğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Teslim alabileceğiniz gün ve saat SMS yoluyla tarafınıza bildirilecektir.
- Belirtilen gün ve saatte paketimizi teslim almanız gerekmekte olup almadığınız paket başka zamanda teslim edilmeyecektir.
- Ön kayıt işlemi tamamlanmış vatandaşlarımızın başvuru durumlarını teyit etmek amacıyla belediyemize telefon üzerinden ulaşma gereksinimleri yoktur. Teslim edilen evrakla ilgili eksiklik durumlar tarafınıza SMS aracılığıyla bildirilecektir.
( https://mersin.bel.tr/basvuru-merkezi/hos-geldin-bebek-yeni-dogan-destek-paketi-basvurusu )
İlginizi Çekebilir
İş adamları: “Sanayi odası, Mersin için geç kalınmış bir gerekliliktir”
MERSİN'İN HATIRI SAYILIR İŞ ADAMLARI TOPLU AÇIKLAMA YAPTILAR:
Elektrik Tüketiminde Yeni Tarife: Az Kullanan Az, Çok Kullanan Çok Ödeyecek
Elektrik tüketiminde yeni kademe sistemiyle, 5 bin kWh üzeri tüketenler sübvansiyondan yararlanamayacak. Yeni model 2026'da devreye girecek.
Kat Mülkiyet Kanunu'nda Devrim: Mafyavari Site Yönetimine Son!
1 milyona yakın sitede yaşayan 20 milyon vatandaşı ilgilendiren yeni yasa ile site yönetimlerinde köklü değişiklikler geliyor. Artık herkes yönetici olamayacak, harcamalar şeffaf şekilde açıklanacak. Fahiş aidat artışları ve mafyavari yapılanmalar tarihe karışıyor. Bakanlık denetimiyle vatandaşlar haklarını daha kolay arayabilecek, haksız uygulamalara anında müdahale edilecek.
KAMU KURUM KURULUŞLARINDAN ÇEŞİTLİ İHALE İLANLARI...
BASIN İLAN KURUMUNDA YAYINLANAN İLANA GÖRE: Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünden 15.000 m² tarım arazisi ihaleyle satılıktır.. BU ARADA ÇOK SAYIDA KURUMUNDA GEREK SATIŞ GEREK KİRALAMA İLANLARI VAR. AŞAĞIDA YAYINDA.... İLGİLİLERE DUYURULUR....