© Haberanaliz.net 2005

Kim Bu Bizi Gözetleyenler!

Şahsıma ait büromun karşısında bulunan ciğercinin orada beyaz Fiat marka bir araç içinde elinde kamera bizim büroyu ve gelen gideni çekenler kimler, amaçları ne, kime hizmet ediyorlar?

Devletin ilgili ve yetkili birimlerine buradan sesleniyor ve ihbar ediyorum. Biliyorum, yine kimsenin umurunda olmayacak. Ancak benim büromun birileri tarafından takipte olduğunu duyuyordum. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın daire başkanı Hamit Küçükbatur ile Genel Sekreter Devran Kutlugün’ün talimatları ile belediyenin basın birimine bağlı kişilerce takip edildiğimi ihbar ediyorlardı. Ciddiye almamıştım. Ancak bu gün akşam saatlerinde bir olay cereyan etti. Yanıma gelen bir misafire kapı açtım, sonrasında uğurladım. Birde baktım ki, benim büronun karşısında sağ tarafta bir araç duruyor ve içinde kırmızı ışık yanıyor. O araca doğru yürüdüm ve tam yaklaştığımda içinde kamera olan ve benim tarafı çeken boynunda da kimlik asılı birini gördüm. Arka koltukta da kafasını kapatmış olan kapişonlu biri vardı. Birde şoför. Benim geldiğimi ve yaklaştığımı anlar anlamaz hızla direksiyonu kırıp yan sokaktan kaçtılar. Araç beyaz renk plakasını aldım. 34 VR 5684.

Şimdi bu araç kime ait, nereye ait, kim kullanıyor, benim ofisi, akşam saatlerinde neden gizli kamera ile çekiyor, ben gelince neden kaçtı, içindekiler kimdi, amaçları ne, nereye hizmet ediyorlar? Özel hayata müdahale var. Sen kimsin, kimden izin aldın kayıt yapıyorsun, devletime sesleniyorum, bulun bu alçakları!

İlginizi Çekebilir

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: AHİLİK HAFTASI MI, KAFTAN VE FOTOĞRAF HAFTASI MI?

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş, günün anlam ve önemine binaen yazdı: AHİLİK HAFTASI MI, KAFTAN VE FOTOĞRAF HAFTASI MI?

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Kamu Araç Kiralamalarında İsraf ve İstismarın Önlenmesi İçin Etkin Denetim Şart.

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş, günün anlam ve önemine binaen yazdı: Kamu Araç Kiralamalarında İsraf ve İstismarın Önlenmesi İçin Etkin Denetim Şart.

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: YOL KENARINDAKİ VURGUNU DA ÖNLEMEK LAZIM!

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş, günün anlam ve önemine binaen yazdı: YOL KENARINDAKİ VURGUNU DA ÖNLEMEK LAZIM!

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: GIDAMIZIN KRAVATLI TERÖRİSTLERİNE DUR DEMELİYİZ!

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş, günün anlam ve önemine binaen yazdı: GIDAMIZIN KRAVATLI TERÖRİSTLERİNE DUR DEMELİYİZ!

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: Ahlak, Eşitlik ve Yeni Bir Siyaset Anlayışı ELZEM!

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş, günün anlam ve önemine binaen yazdı: Ahlak, Eşitlik ve Yeni Bir Siyaset Anlayışı ELZEM!

GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ YAZDI: OKUL KANTİNLERİ ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİK ZİNCİRİNİN BİR PARÇASIDIR

Araştırmacı Gazeteci Yazar ve İktisatçı, Mustafa Göktaş, günün anlam ve önemine binaen yazdı: OKUL KANTİNLERİ ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİK ZİNCİRİNİN BİR PARÇASIDIR

TÜM HABERLER