© Haberanaliz 2023

Kim Bu Bizi Gözetleyenler!

Şahsıma ait büromun karşısında bulunan ciğercinin orada beyaz Fiat marka bir araç içinde elinde kamera bizim büroyu ve gelen gideni çekenler kimler, amaçları ne, kime hizmet ediyorlar?

Devletin ilgili ve yetkili birimlerine buradan sesleniyor ve ihbar ediyorum. Biliyorum, yine kimsenin umurunda olmayacak. Ancak benim büromun birileri tarafından takipte olduğunu duyuyordum. Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın daire başkanı Hamit Küçükbatur ile Genel Sekreter Devran Kutlugün’ün talimatları ile belediyenin basın birimine bağlı kişilerce takip edildiğimi ihbar ediyorlardı. Ciddiye almamıştım. Ancak bu gün akşam saatlerinde bir olay cereyan etti. Yanıma gelen bir misafire kapı açtım, sonrasında uğurladım. Birde baktım ki, benim büronun karşısında sağ tarafta bir araç duruyor ve içinde kırmızı ışık yanıyor. O araca doğru yürüdüm ve tam yaklaştığımda içinde kamera olan ve benim tarafı çeken boynunda da kimlik asılı birini gördüm. Arka koltukta da kafasını kapatmış olan kapişonlu biri vardı. Birde şoför. Benim geldiğimi ve yaklaştığımı anlar anlamaz hızla direksiyonu kırıp yan sokaktan kaçtılar. Araç beyaz renk plakasını aldım. 34 VR 5684.

Şimdi bu araç kime ait, nereye ait, kim kullanıyor, benim ofisi, akşam saatlerinde neden gizli kamera ile çekiyor, ben gelince neden kaçtı, içindekiler kimdi, amaçları ne, nereye hizmet ediyorlar? Özel hayata müdahale var. Sen kimsin, kimden izin aldın kayıt yapıyorsun, devletime sesleniyorum, bulun bu alçakları!

İlginizi Çekebilir

Yerlikaya duyurdu: Bombalı saldırı hazırlığındaki IŞİD'li yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bombalı saldırı hazırlığında olduğu belirtilen IŞİD'linin Beykoz'da yakalandığını açıkladı.

Sur'da Paskalya Bayramı ayini düzenlendi

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Surp Giragos Ermeni Kilisesi, 31 Mart yerel seçimlerinden dolayı ertelenen Paskalya Bayramı ayinini dün gerçekleştirdi. Ayine Sur Belediyesi Eşbaşkanları Adnan Örhan ve Fatma Gulan Önkol da katıldı.

Mersin'de organize suç çetesi çökertildi: 6 gözaltı

il Müdürü Karabörk Mersin'e geldiği günden beri hiç bir usulsüz ve kanunsuz işe göz açtırmıyor, çetelere karşı muhteşem bir mücadele veriyor.

HUKUK BÜROSU AÇILIŞINA BARO BAŞKANI VE GÖKTAŞ KATILDI

MERSİN'İN MERKEZ İLÇESİ AKDENİZ'DE İhsaniye Mah. Havuzlar Cad. Kuruçeşme Plaza kat:3 No:13 de bulunan Yıldız Hukuk bürosu Av. Fevzi Yıldız önderliğinde açıldı. Av. Fevzi Yıldız'ın bürosunun açılışına Mersin Baro Başkanı Av.Gazi Özdemir, Yönetim kurulundan İbrahim Hakkı Koç ve Av. Çiğdem Ataş Erçolak katılım yaparken, kısa adı ÇETKODER olan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Gazeteci/Yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş'da katılım yaptı. Baro başkanı Özdemir, "hayırlı uğurlu olsun, başarı diliyorum" derken hukukun içinde bulunduğu zor koşullara değindi. ÇETKODER Genel Başkanı Göktaş ise, "Fevzi kardeşimi genç pırıl pırıl insan. Başaracağından eminim. Hayırlı uğurlu olsun demek üzere Ankara'dan iştirak ettim.Başarılar diliyorum" dedi.

TÜM HABERLER