MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E 2 BUÇUK MİLYONLUK BAYRAM ŞEKERİ VE HEDİYELİK EŞYA
EKONOMİMersin’in CHP’li Büyükşehir Belediyesi Zaman zaman Baskı ve kırtasiye, bayram şekeri, hediyelik eşya gibi alımları da yapıyor. Bu kez PAZARLIKLI bir alım yapmışlar. İşte o alım ve ihale bilgileri, kimden alındığı, kaç paraya alındığı:
İhale numarası: 2022/229862, İşin adı: HEDİYELİK EŞYA VE BAYRAM ŞEKERİ ALIMI işi. İhale ve alım usulü: PAZARLIK USULÜ, Sözleşme Bedeli: 2.243.800,00 TRY, Tarihi: 29.4.2022, İşi alan Firma: CEYLAN TUĞAY, (Mersin firması) Bu iş için 5 kişi doküman indirmiş, 2 kişi teklif vermiş, 2 geçerli teklif çıkmış.
SÖZLEŞME BEDELİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA
Hatırlayacaksınız, bu konuda biz daha önce bir haber daha yapmıştık. işte linki: https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-buyuksehirin-baski-isleride-hep-ayni-firmaya-16546
Para yok deniyor, hizmet yapamıyoruz deniyor, ama hediyelik eşya ve bayram şekerine 2.243.800 TL yani 2 milyon 2 yüz 43 bin 8 yüz lira para harcıyorlar. Eski para ile 2,5 trilyon. Bu kadar para ile kaç ton şeker alındı, kaç parça hediyelik eşya alındı ve kimlere nasıl dağıtılacak?! Allah aşkına Ne gerek var?
haberanaliz.net / ÖZEL
İlginizi Çekebilir
Emeklilerin derin sefaleti: Başkent’te 80 bin muhtaç emekli
Sefalet ücretine mahkum edilen, otel odalarında yaşam mücadelesi veren emeklilerin içinde bulunduğu çarpıcı tablo, ABB verileriyle bir kez daha ortaya konuldu. 2024’te 22 bin 567 olan ABB’nin emekli desteğinden yararlanan yardıma muhtaç emekli sayısı, Aralık 2025 itibarıyla 80 bin 880’e ulaştı.
Almanya 512 milyar euroyla rekor borçlanmaya gidiyor
Alman hükümeti, yüksek yatırım harcamaları nedeniyle 2026'da finans piyasalarından 512 milyar euro borçlanmayı planlıyor. Böylece borçlanma pandemi ve Ukrayna savaşı dönemlerini dahi aşmış olacak.
Merkez Bankası politika faizini yüzde 38’e indirdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 39,5’ten yüzde 38’e indirilmesine karar verdi.
ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’DEN MİLLİ GELİR ELEŞTİRİSİ: “ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR”