MERSİN ÜNİVERSİTESİNDEKİ OLAYLAR İHA BÜLTENİNDE
EKONOMİHaberanaliz.net haber sitesi olarak, 2020 yılı Sayıştay raporu Sayıştay'ın sistemine konar konmaz, MÜ ile ilgili haber yapmıştık. Bir ay sonra İhlas haber ajansı (İHA) konuyu gündeme taşıdı. Haber Mersin sonses tv de bir çok kanalda da yer aldı.
Mersin Üniversitesi ile ilgili Sayıştay raporlarına yansıyan hususları 6 Aralık 2021 günü HABER SİTEMİZDE aşağıdaki linkte çok geniş bir şekilde yayınlamıştık. Kamuoyu o zaman erketeye yatmış demek ki, ses vermediler.
Aradan geçen süre içinde ulusal yayıncı ihlas haber ajansı (İHA) aşağıdaki içeriği haber olarak abonelerine geçti:
Derken, bu içerik başta Mersin’de yayın yapan sonses tv de yer aldı:
https://www.sonses.tv/mobil/haber/105710/sag-basin-meu-rektorunun-ipini-cekti.html
Daha sonra haber aşağıdaki linklerde de aynen yer aldı:
https://www.haberler.com/mersin-universitesi-ndeki-usulsuzlukler-sayistay-14707480-haberi/
GÖZLER MERSİN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİNDE
Uzun süredir bir takım tartışmalara sebep olan M.Ü idaresi, bu raporun geniş şekilde kamuoyuna yansımasından sonra siyasi partilerce de ele alınmış gözüküyor.
Mersin de yerel gazeteci Ahmet Söyler yazdı ve rektörü de etiketleyerek kendi sayfasında bir paylaşım yaptı. Paylaşımın altına ise Ak partili yöneticiden bakın nasıl yorum geldi.
İlginizi Çekebilir
MBB’DEN HEKİMBEY’E BİR İHALE DAHA
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut ama dinleyen yok. İhale ve alımlar tam gaz devam ediyor.
ÜÇ KALEM MÜZİK ALETİNE 2 MİLYONA YAKIN RAKAM
Yürürlükteki tasarruf genelgeleri demek ki buraları kapsamıyor…
MEZİTLİ’NİN BAHÇE VE PLAJ MOBİLYALARINA 7 MİLYONA YAKIN RAKAM
Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Ancak Belediyeler ihale ve alımlardan bir türlü vazgeçmiyorlar.
ORMAN’DA PAZARLIKÇI ÇIKTI
MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, 2025/620231 İKN NUMARALI, "Mut İşletme Müdürlüğü Mağras Dağı İHA İstasyonu Çelik Kulesi" İŞİNİ İHALE VE ALIMA ÇIKAR.