MERSİN'DE 350 KİLO KOKAİN ELE GEÇTİ
DÜNYAİİŞLERİ BAKANLIĞI RESMİ HESABINDA PAYLAŞARAK ŞUNLARI AKTARDI:
Mersin Emniyet Müdürlüğümüzce düzenlenen operasyonda, Mersin Limanı'na gelen bir gemi içerisinde gizlenmiş halde 350 kg kokain uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu;
Güney Amerika’dan yola çıkarak Mersin Limanına gelen bir gemide yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu bilgisinin elde edilmesi üzerine, yapılan çalışmalar neticesinde bir kargo gemisinin Mersin Limanı’na ulaştığı ve halen Mersin Limanı’nda olduğu tespit edildi.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube
Müdürlüğü ile Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde;
Mersin Limanı’nda bulunan gemi içerisinde yapılan aramada zulalanmış halde, 12 büyük paket içerisinde yaklaşık 350 kg kokain uyuşturucu maddesi ile birlikte dalış ekipmanları ve sualtı deniz scooteri malzemeleri ele geçirildi.
Konuyla ilgili olarak tedbir uygulanan 9 şüpheli hakkında, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.
Gençlerimizin geleceğini korumak, ailelerimizin huzurunu sağlamak için uyuşturucuya yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyor; ülkemizin dört bir yanında operasyonlarımıza aralıksız devam ediyoruz.
Kahraman Polislerimizi, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızı, Mersin ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerimizi, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.
İlginizi Çekebilir
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev nükleer santral inşaatını hızlandırma çağrısı yaptı
Cumhurbaşkanı Tokayev, yıllık ulusa sesleniş konuşmasında Kazakistan’ın gelecek yılki önceliklerini açıkladı. Hükümete enerji ve inşaat projelerini hızlandırma çağrısı yaparken kamu politikalarındaki verimsizlikleri eleştirdi. Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, çarşamba günü yaptığı yıllık ulusa sesleniş konuşmasında uzun vadeli bir ulusal uranyum rezervi oluşturulması ve iki nükleer santralin inşasında ilerlemenin hızlandırılması çağrısında bulundu.
Pentagon'dan NATO ortaklarına çağrı: Rusya'yı kışkırtmayın
ABD yönetiminin bazı NATO müttefiklerinden, Rusya'yı kışkırtıcı açıklamalar yapmamalarını istediği öne sürüldü. Washington'un özellikle Baltık ülkelerini uyardığı iddia ediliyor.
MERSİN BÜYÜKŞEHİRİN 2025 SAYIŞTAY RAPORU DA ORTAYA ÇIKTI
Belediyeleri Ali Babanın çiftliği gibi görenler, bu raporu çok dikkatli okusunlar. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Belediyelerin borç bataklarında olduğu belli. Öyle ise bu alımlar, ihaleler neyin nesi?
Zaharova: Obama yönetimi, Ukraynalılara Batı'nın sunduğu avantajları vaat ederek ihanet etti
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, eski ABD Başkanı Obama’nın yönetiminin, Ukraynalılara kendi tarihlerini unutmaları ve ulusal çıkarlarından vazgeçmeleri karşılığında ‘Batı demokrasisinin’ maddi getirilerini vaat ederek onlara ihanet ettiğini belirtti.
AB, yeni üyeler için daha sıkı önlemleri görüşmeye başladı: Sınav sırasında ilk Karadağ var
AB ülkeleri, Karadağ'ın yeni genişleme kuralları için ilk sınav ülkesi olmasıyla birlikte, gelecekteki üyelere yönelik 15 yıllık denetim süresi ve oy haklarının askıya alınması gibi önerilen güvenceler konusunda görüş ayrılığı yaşıyor.
Almanya: 16 yıl işe gitmeyip maaş alan öğretmene dava
Almanya'da 2009'dan bu yana rapor alıp ders vermeyen 62 yaşındaki öğretmene dava açılıyor. Savcılık yüz binlerce euro haksız kazancın peşine düştü.