© Haberanaliz.net 2005

MERSİNDE ETÜT PROJELERDE YAPILAN İHALELERDE DİKKAT ÇEKTİ

Mersin CHP’li Büyükşehir Belediyesinin ardı ardına yaptığı pazarlıklı ihalelerde de bir firma dikkat çekti. Etüt projeler dairesi başkanlığının yaptığı PAZARLIKLI alımlar hep MKL firmasına..

ANKARA- Mersin Büyükşehir Belediyesinin 2020- 2021 yılında verdiği iki ihale için vatsap hattımıza gelen bilgi sonrası yaptığımız araştırmada şu verilere ulaştık.

1- 2020 yılında 2020/30178 ihale numaralı alım. Pazarlıklı alım. MİMARİ DANIŞMANLIK HİZMETİ alımı yapılıyor. Mersin Büyükşehir Etüt ve projeler Dairesi Başkanlığınca yapılan ihalede, 3 kişi doküman alıyor, 2 kişi teklif atıyor ve iş MKL MİMARLIK’da kalıyor. 3.2.2020 günü sözleşme imzalanıyor. Ve maliyet: 176.000.00 TRY.

SÖZLEŞME BİLGİSİ (aşağıda)

2- 2021 yılında 2021/75849 ihale numaralı alım. Pazarlıklı alım. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılı içerisinde yapılacak mimari projelerin ihtiyaç programı, proje, teknik şartname hazırlıklarına yönelik danışmanlık alımı yapılıyor. Mersin Büyükşehir Etüt ve projeler Dairesi Başkanlığınca yapılan ihalede, 4 kişi doküman alıyor, 3 kişi teklif atıyor ve iş MKL MİMARLIK’da kalıyor. 4.3.2021 günü sözleşme imzalanıyor. Ve maliyet: 242.000.00 TRY.

SÖZLEŞME BİLGİSİ (aşağıda)

Firma ADANA adresli. MKL MİMARLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 64024 oda sicili ile 67019 ticaret sicili ile Adana Ticaret odasında kayıtlı.

ODA KAYDI (aşağıda)

TEMSİLCİ BİLGİSİ (aşağıda)

ORTAK BİLGİSİ (aşağıda)

Bu ihalenin sonuç kısmı iki ayrı ilan şeklinde yapılmış. Onlarında ekran görüntüleri aşağıda:

11.3.2021 GÜNLÜ SONUÇ İLANI AŞAĞIDA

17.3.2021 GÜNLÜ SONUÇ İLANI AŞAĞIDA

MERSİNDE BU İŞİ YAPACAK TEK BİR FİRMA BULUNAMAMIŞ SANKİ.... İŞ ADANA'YA GİTMİŞ...  BU NASIL BİR PAZARLIKLI  21/F  ALIMSA....

İlginizi Çekebilir

NE DEDİYSEK O ÇIKTI, YOKMU BİR HESAP SORACAK OLAN!!!

Müneccim değiliz, niyet okuyucu değiliz, haberciyiz. Ortada sabit gerçekler var. Devletin işine gelmiyor. Daha doğrusu siyasi yerler olan BELEDİYELERİN işine bir türlü gelmiyor. Ardı ardına ihale yapıyorlar, sonra iptal ediyorlar. Gerekçeleri hep aynı… Defalarca yazdık. Sonucun değişmeyeceğini, bu işlerin ihale ile değil, kendi imkan ve olanakları ile araç ve gereçleri ile devlet eli ile yıkılması gerektiğini, işin ifa edilmesi gerektiğinin altını çizdik. Kimse o yerli olmuyor, tüyü bitmedik yetimin ve şehidin hakkı olan kasadan ihale için harcamalar yapılıyor, zaman harcanıyor, netice yok!!! Günah bu devlete. Bir tane yetkili ve ilgili yok mu, bunun hesabını soracak olan?!

MBB’DEN KENDİ İŞTİRAKİ OLAN ŞİRKETE BİR İHALE DAHA

Yürürlükte TASARRUF genelgeleri var. Acili yeti olmayan işlerin bile ihaleleri yapılıyor. İşte bir ihale daha:

GSB AYNI TAS AYNI HAMAM

Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Ayrıca KİK mümkün olduğu kadar açık ihale yapın demesine rağmen Mersin GSB bir türlü pazarlık alımlardan ve doğrudan temin işlerinden vazgeçmiyor. Ayrıca ne hikmet ise hep aynı firmalar arasında işler dönüyor.

MBB’DE PAZARLIKLI ALIM YİNE AYNI FİRMALAR

Mersin Büyükşehir Belediyesi kendisi ve iştirakleri ne zaman bir ihale yapsalar, çoğunlukla bu işleri aynı firmalar alıyorlar. Ya akrabalar, ya yakınlar. Birbiri ile ilintili bağlantılı firmaların aldığı işleri sürekli dile getirdik, o yerli olmayan bir devlet yetkilileri ile karşı karşıyayız. Yürürlükte TASARRUF genelgeleri var. Aciliyeti olmayan işlerin bile ihaleleri yapılıyor. İşte bir ihale daha:

TÜM HABERLER