© Haberanaliz.net 2005

NE OLDU TELEFERİK İŞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesine ait imar inşaat tarafından 2016/271839 ihale kayıt numarası ile hizmet alımı yapılan ve projesi çizdirilen TELEFERİK işi ne oldu? Ortada teleferik yok. Çizilen proje nerede ve kimde? Bu işin gerekliliği, yerindeliğini araştıracak kimse yok mu? Ayrıca, bu iş, yani etüd proje çizimi daha hesaplı yapılamaz mıydı? Evrakları yayınlıyorum. Tüyü bitmedik yetimin hakkını koruyacak yetkili ve etkili aramaya devam ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi bunları titizlikle incelemeli. İsrafa ve yanlışa dur demeli.

Mersin Büyükşehir Belediyesine ait imar inşaat tarafından 2016/271839 ihale kayıt numarası ile hizmet alımı yapılan ve projesi çizdirilen TELEFERİK işi ne oldu? Ortada teleferik yok. Çizilen proje nerede ve kimde? Bu işin gerekliliği, yerindeliğini araştıracak kimse yok mu? Ayrıca, bu iş, yani etüd proje çizimi daha hesaplı yapılamaz mıydı? Tüyü bitmedik yetimin hakkını koruyacak yetkili ve etkili aramaya devam ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi bunları titizlikle incelemeli. İsrafa ve yanlışa dur demeli.

İlginizi Çekebilir

CHP'li Adalar ve Silifke belediye başkanları tutuklandı

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlar kapsamında daha önce gözaltına alınan Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ile Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut tutuklandı.

CHP'li Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan dahil 37 gözaltı

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Adalar Belediyesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında sabah saatlerinde dört ilde operasyon düzenlendi.

Silifke Belediyesi'ne operasyon. Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı var

Mersin'de CHP'li Silifke Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un da aralarında bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı.

TOROSLARIN BAŞKANI DOĞRUDAN TEMİNİ ÇOK MU SEVİYOR?

Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut. Ayrıca birbirine benzeyen işlerin toplu halde ihaleye çıkması daha doğru değil mi? Neden aynı işler aynı kişilerden sık sık alınıyor? İşte 2 aylık doğrudan teminlerden bazıları:

SİLİFKE- MUT- YENİŞEHİR- TOROSLAR İHALELERİNE BAKIN HELE…

Yürürlükte tasarruf genelgeleri var. Devletin kör kuruşunun hesabını yapmak lazım. Ama gerekli gereksiz, abartılı alımlar milletin canını sıkıyor. Bu kez SİLİFKE- MUT- YENİŞEHİR- TOROSLAR Belediyelerinin ihalelerine baktık ve aktarıyoruz:

KARAYOLLARININ PAZARLIKLI İŞLERİ: 5 MİLYAR 7 YÜZ 12 MİLYON 7 YÜZ 79 BİN 3 YÜZ 84 LİRA…

KARAYOLLARI 5.BÖLGEDE PAZARLIKÇI ÇIKTI. 2026 ilk aydan bu güne kadar 5 MİLYAR 7 YÜZ 12 MİLYON 7 YÜZ 79 BİN 3 YÜZ 84 LİRALIK pazarlıklı alım yaptılar. Yürürlükte tasarruf genelgeleri var. Devletin kör kuruşunun hesabını yapmak lazım diyen devlet büyüklerimizin dediklerini dikkate almaları lazım. İhaleler böylesine büyük çapta olmasına rağmen neden AÇIK ihale değil de, pazarlıklı yapılıyor?

TÜM HABERLER