© Haberanaliz 2023

ÖLDÜRÜLEN DOKTOR OLAYINDA FLAŞ GELİŞME: TUTANAKLAR DİKKATE ALINMAMIŞ

Görevi başında katledilen ve Mersin sağlık camiasının sevilen ismi Dr. Ahmet Dikmen’in olayının örtbas edilmeye çalışıldığını, ifadesine başvurulan olay yerinde çalışanlara baskı kurulduğunu, işin perde gerisi ve geçmişte yaşananların örtülmeye çalışıldığının altını çizen merhumun yakın arkadaşı Mersin’in sevilen ve saygı duyulan hukukçusu Av.Erşan Sarı şimdi sayfasında bir tutanak paylaştı.

ANKARA-  Vahşice katledilen Dr. Ahmet Dikmen’in cinayeti işleyen doktor ile daha öncede husumet yaşadığı ortaya çıktı. Yaşanan olaylarla ilgili Tutanak tutulduğu, ancak idarecilerin olaylara sessiz kalıp, umursamaz tavırla çalışanlara tavır sergilediği aktarıldı.

Kendisine ulaştığımız Mersin'li Av. Erşan Sarı; “ilgili makamlar soruşturmayı adil, tarafsız ve ciddi yapsınlar. Makamlar kimseye baki değil. Ölen öldüğü ile kalmasın. Niye öldü, neden öldü, niçin öldü, nasıl öldü, ne yüzden öldü, bu işte kimin ve kimlerin nasıl ihmali var. Olaylar bu hale nasıl geldi araştırılması gerekir. Tutulan tutanaklar neden hasıraltı edildi? Neden daha ciddi tedbirler alınmadı? Şahıs önceki çalıştığı yerde de sorun çıkarmış. Ve idari soruşturma geçirmiş. Toroslar ilçe müdürlüğünde de oranın şu anki müdürü o dönemde bu şahsın üzerine kapıyı kitleyip polis çağırmak zorunda kalmış. Bu cinayetin işlendiği yerde çalışan herkesin an itibari ile teknik ve fiziki takibe alınması gerekir. Bu olay kapatılmamalı ve basite indirgenmemeli. Olayda görev ihmali, kusuru, kötüye kullanımı var” dedi.

İŞTE AVUKATIN PAYLAŞTIĞI İBRETLİK TUTANAK

İŞTE AVUKATIN KENDİ SAYFASINDA YAPTIĞI PAYLAŞIM İÇERİĞİNİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

TUTANAĞI PAYLAŞIRKEN ÜZERİNE KOYDUĞU İÇERİĞİN ASLI: 

"SON TUTANAK... DAHA ÖNCE Kİ TUTANAKLAR NERDE... KATİLİ KİMLER KORUDU KOLLADI BUGÜNE KADAR.. BİRİLERİNİN BAŞINA BELA OLACAKTI.. BİLE BİLE LADES DEDİLER.. ŞİMDİ KENDİ KIÇLARINI KURTARMAK İÇİN BAKALIM NE YAPACAKLAR... EMMİ DAYI DEVREYE GİRER Mİ GİRER.. BEYANLAR KISIR ALINIR MI ALINIR.. BİZE DÜŞEN KÖTÜLÜKTEN BESLENENLER İLE SAVAŞMAK.. ALLAH CÜMLESİNE YETER... DR AHMET DİKMEN NUR İÇİNDE YAT KIYMETLİ KARDEŞİM.. FAKİR ZENGİN DEMEDEN HERKESE KAVUŞTUN.. RABBİM RAHMETİ İLE KUŞATSIN İNCİTMESİN SENİ..."

KONU İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE YAYINLANAN YAZI VE HABERLERİN LİNKLERİ AŞAĞIDA

https://www.haberanaliz.net/haber/bu-cinayet-goz-gore-gore-geldi-nicin-tedbir-alinmadi-14724

https://www.haberanaliz.net/haber/mersinli-avukat-yetkililere-seslendi-14739

https://www.haberanaliz.net/haber/oldurulen-doktorun-ardindan-paylasimlar-ibret-verici-14748

İlginizi Çekebilir

Yerlikaya duyurdu: Bombalı saldırı hazırlığındaki IŞİD'li yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bombalı saldırı hazırlığında olduğu belirtilen IŞİD'linin Beykoz'da yakalandığını açıkladı.

Sur'da Paskalya Bayramı ayini düzenlendi

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Surp Giragos Ermeni Kilisesi, 31 Mart yerel seçimlerinden dolayı ertelenen Paskalya Bayramı ayinini dün gerçekleştirdi. Ayine Sur Belediyesi Eşbaşkanları Adnan Örhan ve Fatma Gulan Önkol da katıldı.

Mersin'de organize suç çetesi çökertildi: 6 gözaltı

il Müdürü Karabörk Mersin'e geldiği günden beri hiç bir usulsüz ve kanunsuz işe göz açtırmıyor, çetelere karşı muhteşem bir mücadele veriyor.

HUKUK BÜROSU AÇILIŞINA BARO BAŞKANI VE GÖKTAŞ KATILDI

MERSİN'İN MERKEZ İLÇESİ AKDENİZ'DE İhsaniye Mah. Havuzlar Cad. Kuruçeşme Plaza kat:3 No:13 de bulunan Yıldız Hukuk bürosu Av. Fevzi Yıldız önderliğinde açıldı. Av. Fevzi Yıldız'ın bürosunun açılışına Mersin Baro Başkanı Av.Gazi Özdemir, Yönetim kurulundan İbrahim Hakkı Koç ve Av. Çiğdem Ataş Erçolak katılım yaparken, kısa adı ÇETKODER olan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Gazeteci/Yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş'da katılım yaptı. Baro başkanı Özdemir, "hayırlı uğurlu olsun, başarı diliyorum" derken hukukun içinde bulunduğu zor koşullara değindi. ÇETKODER Genel Başkanı Göktaş ise, "Fevzi kardeşimi genç pırıl pırıl insan. Başaracağından eminim. Hayırlı uğurlu olsun demek üzere Ankara'dan iştirak ettim.Başarılar diliyorum" dedi.

TÜM HABERLER