ÖLDÜRÜLEN DOKTOR OLAYINDA FLAŞ GELİŞME: TUTANAKLAR DİKKATE ALINMAMIŞ
SAĞLIKGörevi başında katledilen ve Mersin sağlık camiasının sevilen ismi Dr. Ahmet Dikmen’in olayının örtbas edilmeye çalışıldığını, ifadesine başvurulan olay yerinde çalışanlara baskı kurulduğunu, işin perde gerisi ve geçmişte yaşananların örtülmeye çalışıldığının altını çizen merhumun yakın arkadaşı Mersin’in sevilen ve saygı duyulan hukukçusu Av.Erşan Sarı şimdi sayfasında bir tutanak paylaştı.
ANKARA- Vahşice katledilen Dr. Ahmet Dikmen’in cinayeti işleyen doktor ile daha öncede husumet yaşadığı ortaya çıktı. Yaşanan olaylarla ilgili Tutanak tutulduğu, ancak idarecilerin olaylara sessiz kalıp, umursamaz tavırla çalışanlara tavır sergilediği aktarıldı.
Kendisine ulaştığımız Mersin'li Av. Erşan Sarı; “ilgili makamlar soruşturmayı adil, tarafsız ve ciddi yapsınlar. Makamlar kimseye baki değil. Ölen öldüğü ile kalmasın. Niye öldü, neden öldü, niçin öldü, nasıl öldü, ne yüzden öldü, bu işte kimin ve kimlerin nasıl ihmali var. Olaylar bu hale nasıl geldi araştırılması gerekir. Tutulan tutanaklar neden hasıraltı edildi? Neden daha ciddi tedbirler alınmadı? Şahıs önceki çalıştığı yerde de sorun çıkarmış. Ve idari soruşturma geçirmiş. Toroslar ilçe müdürlüğünde de oranın şu anki müdürü o dönemde bu şahsın üzerine kapıyı kitleyip polis çağırmak zorunda kalmış. Bu cinayetin işlendiği yerde çalışan herkesin an itibari ile teknik ve fiziki takibe alınması gerekir. Bu olay kapatılmamalı ve basite indirgenmemeli. Olayda görev ihmali, kusuru, kötüye kullanımı var” dedi.
İŞTE AVUKATIN PAYLAŞTIĞI İBRETLİK TUTANAK
İŞTE AVUKATIN KENDİ SAYFASINDA YAPTIĞI PAYLAŞIM İÇERİĞİNİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ
TUTANAĞI PAYLAŞIRKEN ÜZERİNE KOYDUĞU İÇERİĞİN ASLI:
"SON TUTANAK... DAHA ÖNCE Kİ TUTANAKLAR NERDE... KATİLİ KİMLER KORUDU KOLLADI BUGÜNE KADAR.. BİRİLERİNİN BAŞINA BELA OLACAKTI.. BİLE BİLE LADES DEDİLER.. ŞİMDİ KENDİ KIÇLARINI KURTARMAK İÇİN BAKALIM NE YAPACAKLAR... EMMİ DAYI DEVREYE GİRER Mİ GİRER.. BEYANLAR KISIR ALINIR MI ALINIR.. BİZE DÜŞEN KÖTÜLÜKTEN BESLENENLER İLE SAVAŞMAK.. ALLAH CÜMLESİNE YETER... DR AHMET DİKMEN NUR İÇİNDE YAT KIYMETLİ KARDEŞİM.. FAKİR ZENGİN DEMEDEN HERKESE KAVUŞTUN.. RABBİM RAHMETİ İLE KUŞATSIN İNCİTMESİN SENİ..."
KONU İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE YAYINLANAN YAZI VE HABERLERİN LİNKLERİ AŞAĞIDA
https://www.haberanaliz.net/haber/bu-cinayet-goz-gore-gore-geldi-nicin-tedbir-alinmadi-14724
https://www.haberanaliz.net/haber/mersinli-avukat-yetkililere-seslendi-14739
https://www.haberanaliz.net/haber/oldurulen-doktorun-ardindan-paylasimlar-ibret-verici-14748
İlginizi Çekebilir
Yeni keşif: Ozempic'e alternatif doğal molekül
Yapay zeka sayesinde keşfedilen BRP molekülü beyindeki iştah merkezine doğrudan etki ediyor. Doğada bulunan bu molekül obezite tedavisinde Ozempic gibi ilaçlara alternatif olabilir.
Rusya'dan dünyayı sarsacak karar! Yaşlanmak tarih oluyor
Rusya, hücre yaşlanmasını yavaşlatmayı hedefleyen yeni bir gen terapisi ilacını kamuoyuna duyurdu. Moscow Times’ın aktardığına göre, yaklaşık 26,4 milyar dolarlık bütçeyle geliştirilen yaşlanma karşıtı aşının 2028–2030 yılları arasında seri üretime geçirilmesi planlanıyor.
Vatikan: Taşıyıcı annelik dünya çapında sona ermeli
Vatikan, etik ve hukukun önüne geçtiğini belirttiği taşıyıcı annelik uygulamasının bitirilmesi çağrısında bulundu. Açıklamada, çocukların birer ürüne kadınların da hizmet sağlayıcılarına indirgendiği vurgulandı.
Yapay zeka, tedavisi olmayan hastalıklarda nasıl çığır açıyor?
'Tedavi edilemez' denilen hastalıklarda yapay zeka yeni tedaviler ortaya çıkarıyor
Bebek mamasında toksin skandalı: Çin'den ithalata denetim
AB, bebek mamasındaki "sereulid toksini" skandalı nedeniyle Çin'den ithal edilen araşidonik asit yağına denetimi sıkılaştırdı. Bu yağın ithalatı için artık laboratuvar testi zorunlu olacak.
Yetişkinlerde ADHD tanıları neden artıyor?
Giderek daha fazla yetişkine ADHD (DEHB) teşhisi konuyor. Birçok kişi için bu tanı hem açıklama hem de rahatlama anlamına geliyor. Peki bu artışın arkasında ne var ve bugüne kadar teşhis ve tedavide neler gözardı edildi?