BU CİNAYET GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ, NİÇİN TEDBİR ALINMADI?!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU CİNAYET GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ, NİÇİN TEDBİR ALINMADI?!
Mersin’in Mezitli ilçesinde sağlık ilçe müdürü ve il müdürünün ayrıca partililerin bile bildiği bu husumeti önlemek mümkün iken, neden sessiz kalınıldı?

ANKARA-  Mersin’in Mezitli ilçesi Göçmen sağlığı merkezinde bundan bir süre önce göreve başlayan Dr. Ahmet Dikmen ile Dr. Hasan Çayır sürekli itiş kakış içinde ve kavgalı oldukları bildiriliyor. Bu durumlar hakkında ilçe müdürünün daha önce tutunak bile tuttuğunu söylüyorlar. Göçmen sağlık merkezi çalışanlarıda durumun vahametini ilçe sağlık müdürüne defalarca aktardıklarını, bu doktorların aynı yerde çalışmalarının sakıncalı olduğunu şifaen de bildirdiklerini belirtiyorlar. Önceden aralarında geçimsizlik ve husumet olduğu belirtilen bu iki doktorun bu gün yine tartıştıkları, Dr. Hasan Çayır’ın diğer meslektaşı olan Dr. Ahmet Dikmen’in yanında getirdiği pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü bildiriliyor. Olaydan sonra şahsın firar ettiği ancak polisin takibe aldığı bildiriliyor. Yaşamını yitiren Ahmet Dikmen’in üniversite hastanesinde olduğu, firari sanığın suçta kullandığı pompalı tüfeğin ise aracında ele geçirildiği öğrenildi.

Diğer yandan savcının talimatı ile olayı genişleten Mersin asayiş polisleri, olayın meydana geldiği yerde çalışan diğer sağlık personellerinin şu an ifadelerini aldığı, olayın dünü ve bugününün sorgulanmasınında yapıldığı öğrenildi.

SORU: Mezitli İlçe sağlık müdürü Ayşe Yavaşoğlu, kendisine bu husumet ve kavgaların önceden bildirilmesi ve bunlar hakkında daha önce tutanak tutmasına rağmen, neden bu iki husumetliyi bir arada tuttu, görev yerlerini değiştirmedi?


0Önceki Haber

0

DEMOKRAT PARTİDE SONUNDA İL BAŞKANINI DA ÇILDIRTTILARSonraki Haber

DEMOKRAT PARTİDE SONUNDA İL BAŞKANINI DA...

Başka haber bulunmuyor!